Black Friday'dan Gaming laptop önerisi

Tousen

Femtopat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar bu indirimler bitmeden laptop almayı düşünüyorum. Bulduğum laptoplar bunlar fakat aklıma takılan sorular var. Bunların herhangi bir sıkıntısı olur mu soğutma açısından, ölü pixel vs önerilerinize de açığım. Bütçe olarak 17bin zorlayabilirim. İlk linkteki eğer sıkıntısı yoksa uygun olduğu için onu planlıyorum.



 
Clevo ya da tongfang kasa diyorlar 2.attığınız link hangi kasa acaba biliyor musunuz?

İlk attığım clevo değil.

İkincisini de iyi kasa değil. Güçlendirilmiş plastik kasalar genelde clevo oluyor. Clevo marka değilse bile ben alüminyum öneriyorum.

Opera Anlık Görüntü_2021-11-25_143219_www.monsternotebook.com.tr.png
 
İlk attığım clevo değil.

İkincisini de iyi kasa değil. Güçlendirilmiş plastik kasalar genelde clevo oluyor. Clevo marka değilse bile ben alüminyum öneriyorum.

Eki Görüntüle 1225247

monster’da fan ayarını kontrol edebildiğim bir uygulama felan var mı istediğim gibi maksimuma alıp sonra otomatiğe alabiliyor muyum
 
Monster'da fan ayarını kontrol edebildiğim bir uygulama falan var mı istediğim gibi maksimuma alıp sonra otomatiğe alabiliyor muyum?

Benim direk önerdiğimden alın hem fiyatı Monster'e göre daha uygun hem de fan ayarları çok esnek ve fanları etkili.

Çok eski bir seridir Nitro 5 serisi. İlk çıktığı zamanlardan beri takip ederim bu seriyi. Önceden CD yuvası olduğu zamanlarda direk o yuvayı çıkartıp ekstra soğutma seçeneği mevcuttu. Şimdi bu ekstra soğutma direk kasaya entegre geliyor. Ve bildiğim kadarıyla malzeme kalitesi iyi, üzmez.
 

Geri
Yukarı