sovmey Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 27 19 Eylül 2024 #1 Merhaba Black Myht Wukon'da kalite aşırı kötü duruyor, en yüksek ayarlarda da aynı. Sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?
Merhaba Black Myht Wukon'da kalite aşırı kötü duruyor, en yüksek ayarlarda da aynı. Sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?
KS KS sovmey Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 27 19 Eylül 2024 #31 Samimetri dedi: Nvidia denetim ayarlarından bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... bunlar Samimetri dedi: Nvidia denetim ayarlarından bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attığım mesaj bende gözükmüyor ondan dolayı tekrar atıyorum 2 kez gelirse kusura bakma Artı 0 Eksi
Samimetri dedi: Nvidia denetim ayarlarından bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... bunlar Samimetri dedi: Nvidia denetim ayarlarından bakabilir misin? Genişletmek için tıkla... Attığım mesaj bende gözükmüyor ondan dolayı tekrar atıyorum 2 kez gelirse kusura bakma
Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #32 sovmey dedi: Bunlar Eki Görüntüle 2314094 Attığım mesaj bende gözükmüyor ondan dolayı tekrar atıyorum 2 kez gelirse kusura bakmaEki Görüntüle 2314095 Genişletmek için tıkla... GeForce'dan bakar mısın son kez normal değil çünkü bir ölçekleme açık görüntüyü bozan. Dosya Ekleri Adsız.png 169,2 KB · Görüntüleme: 18 Artı 0 Eksi
sovmey dedi: Bunlar Eki Görüntüle 2314094 Attığım mesaj bende gözükmüyor ondan dolayı tekrar atıyorum 2 kez gelirse kusura bakmaEki Görüntüle 2314095 Genişletmek için tıkla... GeForce'dan bakar mısın son kez normal değil çünkü bir ölçekleme açık görüntüyü bozan.
KS KS sovmey Femtopat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 27 19 Eylül 2024 #33 Samimetri dedi: GeForce'dan bakar mısın son kez normal değil çünkü bir ölçekleme açık görüntüyü bozan. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Samimetri dedi: GeForce'dan bakar mısın son kez normal değil çünkü bir ölçekleme açık görüntüyü bozan. Genişletmek için tıkla...
Samimetri Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #34 sovmey dedi: Eki Görüntüle 2314099 Genişletmek için tıkla... Garip kanka anlayamadım, oyunun dosyalarını doğrula son kez başta Shader için gölgelendirme için bekleticek o zaman belki düzelir. Artı 0 Eksi
sovmey dedi: Eki Görüntüle 2314099 Genişletmek için tıkla... Garip kanka anlayamadım, oyunun dosyalarını doğrula son kez başta Shader için gölgelendirme için bekleticek o zaman belki düzelir.