Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Oynamıs olanlar var mı? İntte baktım ancak yine de canlandıramadım. Normalde o aradan geçildiğinde direkt canlanıyordu bu boss. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2025
Oynamıs olanlar var mı? İntte baktım ancak yine de canlandıramadım. Normalde o aradan geçildiğinde direkt canlanıyordu bu boss.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 21 Nisan 2025 #2 Yok hocam. Diğer 2 veya 3 tane böyle boss vardı bi taraflarda, oynayalı bayağı oldu unuttum ama onları da kesince bu arkadaş canlanıyor. Düzenleme: yanlış değil ama biraz farklı hatırlıyormuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yok hocam. Diğer 2 veya 3 tane böyle boss vardı bi taraflarda, oynayalı bayağı oldu unuttum ama onları da kesince bu arkadaş canlanıyor. Düzenleme: yanlış değil ama biraz farklı hatırlıyormuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Shinoa dedi: Yok hocam. Diğer 2 veya 3 tane böyle boss vardı bir taraflarda, oynayalı bayağı oldu unuttum ama onları da kesince bu arkadaş canlanıyor. Düzenleme: Yanlış değil ama biraz farklı hatırlıyormuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için bakıyorum şimdi videoya. biz bu videodaki tüm bossları öldürmemiz mi gerekiyor yani?
Shinoa dedi: Yok hocam. Diğer 2 veya 3 tane böyle boss vardı bir taraflarda, oynayalı bayağı oldu unuttum ama onları da kesince bu arkadaş canlanıyor. Düzenleme: Yanlış değil ama biraz farklı hatırlıyormuşum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yanıtın için bakıyorum şimdi videoya. biz bu videodaki tüm bossları öldürmemiz mi gerekiyor yani?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 22 Nisan 2025 #4 Mchwair dedi: Teşekkür ederim yanıtın için bakıyorum şimdi videoya. biz bu videodaki tüm bossları öldürmemiz mi gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... 1 tane boss var sadece. Diğerleri Eyeball adlı taş nesneler, aktifleştirmek yetiyor.
Mchwair dedi: Teşekkür ederim yanıtın için bakıyorum şimdi videoya. biz bu videodaki tüm bossları öldürmemiz mi gerekiyor yani? Genişletmek için tıkla... 1 tane boss var sadece. Diğerleri Eyeball adlı taş nesneler, aktifleştirmek yetiyor.
Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #5 Shinoa dedi: 1 tane boss var sadece. Diğerleri eyeball adlı taş nesneler, aktifleştirmek yetiyor. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu bitirdiysen hatırladığın kadarıyla daha kaç saatim kaldı?
Shinoa dedi: 1 tane boss var sadece. Diğerleri eyeball adlı taş nesneler, aktifleştirmek yetiyor. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu bitirdiysen hatırladığın kadarıyla daha kaç saatim kaldı?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 22 Nisan 2025 #6 Mchwair dedi: Peki oyunu bitirdiysen hatırladığın kadarıyla daha kaç saatim kaldı? Genişletmek için tıkla... Maksimum 5 saat.
Mchwair dedi: Peki oyunu bitirdiysen hatırladığın kadarıyla daha kaç saatim kaldı? Genişletmek için tıkla... Maksimum 5 saat.
Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #7 Shinoa dedi: Maksimum 5 saat. Genişletmek için tıkla... O kadar var mı ya aşırı bitecekmis gibi bir hissiyatı var her neyse :d sağol.
Shinoa dedi: Maksimum 5 saat. Genişletmek için tıkla... O kadar var mı ya aşırı bitecekmis gibi bir hissiyatı var her neyse :d sağol.