Black Myth Wukong PS5 DualSense'i algılamıyor

laruz

Decapat
Daha fazla  
Black myth Wukong'u Epic Games'ten indirdim sonrasinda PS5 kolu taktim ama algılamıyor. Kablolu, kablosuz baglama denedim. Epic Games'i Steam'e ekleyip kontrolcu ayari yontemini denedim, DSX denedim hiçbiri olmadı. Yardim edebilecek varsa çok iyi olur.

Black myth Wukong'u Epic Games'ten indirdim sonrasinda PS5 kolu taktim ama algılamıyor. Kablolu, kablosuz baglama denedim. Epic Games'i Steam'e ekleyip kontrolcu ayari yontemini denedim, DSX denedim hiçbiri olmadı. Yardim edebilecek varsa çok iyi olur.

Merhaba hocam verdiğim adımlara bakabilirsin.
1. epic Games ayarları: Epic Games Launcher'da "Controller Configuration" ayarlarını kontrol et.
2. windows kontrolü: Windows'ta Denetim Masası > cihazlar ve yazıcılar > PS5 DualSense üzerinden kontrolcüyü test et.
3. steam big picture: Oyunu Steam'e ekle, big picture modunda kontrolcü ayarlarını yap.
4. dsx: DSX gibi bir yazılımla kontrolcüyü Xinput cihazı olarak tanıt.
5. bluetooth güncellemesi: Kablosuz bağlanıyorsan Bluetooth sürücülerini güncelle.
6. güncellemeleri kontrol et: Oyunu ve Epic Games Launcher'ı güncel tut.
Eğer hala sorun çözülmezse, destek ekiplerine başvurman gerekebilir hocam.

Merhaba hocam verdiğim adımlara bakabilirsin.
1. Epic Games ayarları: Epic Games Launcher'da "Controller Configuration" ayarlarını kontrol et.
2. Windows kontrolü: Windows'ta Denetim Masası > cihazlar ve yazıcılar > PS5 DualSense üzerinden kontrolcüyü test et.
3. Steam big picture: Oyunu Steam'e ekle, big picture modunda kontrolcü ayarlarını yap.
4. DSX: DSX gibi bir yazılımla kontrolcüyü Xinput cihazı olarak tanıt.
5. Bluetooth güncellemesi: Kablosuz bağlanıyorsan Bluetooth sürücülerini güncelle.
6. güncellemeleri kontrol et: Oyunu ve Epic Games Launcher'ı güncel tut.
Eğer hala sorun çözülmezse, destek ekiplerine başvurman gerekebilir hocam.

Hocam neredeyse hepsini yaptim ama yine de sağ olasın

Arkadaşlar çözümü açıklıyorum aynı sorunu yaşadım ve yabancı kaynakları gezerek buldum ve bu oyunu kol ile oynamadığım takdirde iade edip steamden almayı bile düşündüm epicden oynayanlar için yapmanız gereken steamde kütüphane kısmında sol altta oyun ekle butonuna basıp epic games launcher i ekliyorsunuz ve epic games i steamden başlatarak wukonga girdiğiniz takdirde sorununuz çözülmüş olacaktır.

Arkadaşlar çözümü açıklıyorum aynı sorunu yaşadım ve yabancı kaynakları gezerek buldum ve bu oyunu kol ile oynamadığım takdirde iade edip steamden almayı bile düşündüm epicden oynayanlar için yapmanız gereken steamde kütüphane kısmında sol altta oyun ekle butonuna basıp epic games launcher i ekliyorsunuz ve epic games i steamden başlatarak wukonga girdiğiniz takdirde sorununuz çözülmüş olacaktır.
Tam olarak öyle olmadı bende ben dulasensex uygulamasınıda indirdim ekstra kolu xbox kolu gibi gösterince oldu tam oyun içindende dulasense ayarlarına çevirdim takır takır oynuyorum şuan

Tam olarak öyle olmadı bende ben dulasensex uygulamasınıda indirdim ekstra kolu Xbox kolu gibi gösterince oldu tam oyun içindende dulasense ayarlarına çevirdim takır takır oynuyorum şu an

Hocam DualSenseX'i bende denedim ve düzgün çalışmadı yil 2024 hala Epic Games'te kontrolcü sorunu yaşıyoruz şaka gibi ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı