Black Myth: Wukong'a girerken "Denuvo" hatası

Erdem1O

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar paylaşımlı hesap satın aldım neyse 2 gün önce oyunu indirmiştim. İndirdikten sonra oyuna girmedi Denuvo hatası veriyordu 24 saat bekleyin dediler. Neyse dün denedim ve oyuna girdim oynadım bugün oyuna güncelleme gelmiş haberim oldu onu güncelledim ve yine Denuvo hatası alıyorum oyuna giriş yapamıyorum, güncelledim diye mi acaba?

Son düzenleme:
Hocam Denuvo dediğimiz sistem halihazırda karmaşık olan bu işlemi daha da zorlaştırıyor. 5 veya daha fazla kullanıcı oyuna girdiyse 6'ya izin vermez bu bağlamda hatanın ekranınıza ne kadar geç düştüğü önemli değildir. Yani 24 saat bekledikten sonra tekrar yoğunluğun fazla olduğu bir vakitte oyuna girmeyi denerseniz yine aynı şey olacak ve bir 24 saat daha beklemek zorunda kalacaksınız. O yüzden 24 saat süreyi geçirdiğinizde oyuna yoğunluğun az olduğu gece saatleri veya öğlen saatlerinde girmeyi deneyin ki bir 24 saat daha beklemek zorunda kalmayın. Nihayet oyuna girebildiğinizde ise dediğim gibi çevrimdışı olup oyununuza bu sorun olmadan rahatça girebilirsiniz.
2.5 gündür düzelmedi bende bu kadar bekletmesi normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı