Black Ops 4 Blackout Beta Tarihi Belli Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Black Ops 4 Blackout Beta Tarihi Belli Oldu
Activision, Call of Duty: Black Ops 4’ün Battle Royale modunun beta tarihini açıkladı. Battle Royale türünün oyun dünyasını ele geçirdiği bugünlerde, pek çok şirket bu türle ilgili ilginç kararlar alıyor. Call of Duty serisi de bu trendden etkilendi ve ilk defa tek kişilik modu bulunmayan bir oyunla karşımıza çıkacak. Black Ops 4’te tek kişilik modun […]

Devamı: Black Ops 4 Blackout Beta Tarihi Belli Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Keşke bu kadar pahalı olmasaydı bu oyun. Tamam harika grafikli, modern Battle Royale modunun klasik Call of Duty ile birleşmiş hali olabilir. Oyunu oynamak için üst düzey bir bilgisayara sahip olmak zorundayız buna da tamam. Ancak şu oyunu oynamak için en boş pakete bile 60 dolar fiyat biçilmesi üzücü biraz. PUBG'nin 69 TL gibi bir fiyata çıkmış olması ve bu kadar çok satılmış olması çok büyük bir etken bence bu fiyatta. Ben PUBG'nin fiyat politikasını bile beğenmiyorken Black Ops 4 gerçekten dağıttı ortalığı. Şimdi biz böyle düşünüyoruz diye fiyatı da 10 dolara çekecek değiller tabiki. Yurtdışında 60 dolar fiyat etiketi hiçbir şey. Buradaki 30-40 TL'ye eşdeğer bir fiyat evet. Her ülkede ayrı fiyat politikası uygulanması hem oyun hem de oyuncular için daha iyi olurdu düşünüyorum. Bu oyun 60-70 TL gibi bir etikete sahip olsaydı düşünmeden alırdım ancak şuan biraz parası olan oynasın modundayım. En azından şimdilik. Bir COD manyağı olarak her şeye rağmen almaya çalışacağım ilk fırsatta.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı