Call of Duty ana ekranında All Games sekmesine geçip Warzone oynayabilirsiniz. Oyun halen MW3'e entegre olduğundan ayrıyeten tekrar açılacak.
Eki Görüntüle 2339914
Battle Royale modu yok BO6'nın, Warzone zaten COD'un battle royale oyunu. BO6 Multiplayer-Zombies-Campaign şeklinde.Hocam indirdim de Warzone'yi bu eski Warzone'ya, daha gelişmiş oynuyor millet YouTube'da. Başka bir modu yok mu?
Hocam o Warzone'yi indirdim de beleş ben Black Ops 6'yı Battle Royale için aldım. Artıdan Battle Royale modu mu gelecek yakında diyorsunuz?
Hocam indirdim de Warzone'yi bu eski Warzone'ya, daha gelişmiş oynuyor millet YouTube'da. Başka bir modu yok mu?
Hocam o Warzone'yi indirdim de beleş ben Black Ops 6'yı Battle Royale için aldım. Artıdan Battle Royale modu mu gelecek yakında diyorsunuz?
YouTube'da oynayanlar bir şekilde erken halini oynuyor, genele yayınlanmadı daha. 2 hafta sonra Black Ops 6'nın ilk sezonuyla beraber yeni Warzone entegre edilecek. Daha henüz oynayamazsınız.
Oh içim rahatladı. Gelecek yani BO6'ya Battle Royale?
Evet gelecek, her sene olduğu gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.