thehellboy Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #1 Bu hatayı alıyorum. Ne yapmalıyım bilen var mıdır? Şimdi de bu hatayı veriyor: Dosya Ekleri Adsız.png 10,8 KB · Görüntüleme: 86 Adsız.png 10,8 KB · Görüntüleme: 123
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2021 #2 Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinalse dosya doğrulamayı deneyin. Artı -1 Eksi
L LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.743 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Ocak 2021 #3 Steamden dosya doğrulaması yapabilir misiniz? Tabii korsan değilse. Artı 0 Eksi
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #4 Oyun orjinala benzemiyor galiba crack dosyası istiyor ama korsana destek yok. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 19 Ocak 2021 #5 Genelde korsan oyun indirince meydana gelen bir hata. Oyunun orijinal olmadigi varsayaraktan, oyunu orijinal satin almanizi tavsiye ediyorum. Artı 0 Eksi
Genelde korsan oyun indirince meydana gelen bir hata. Oyunun orijinal olmadigi varsayaraktan, oyunu orijinal satin almanizi tavsiye ediyorum.
KS KS thehellboy Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #6 Hayır orijinal değil. Bahsettiği DLL dosyasını indirip oyunun dosya konumun atsam işe yarar mı sizce? körbiginar dedi: Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinalse dosya doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hayır orijinal değil. Bahsettiği DLL dosyasını indirip oyunun dosya konumun atsam işe yarar mı sizce? körbiginar dedi: Oyununuz orijinal mi? Eğer orijinalse dosya doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla...
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Ocak 2021 #7 thehellboy dedi: Hayır orijinal değil bahsettiği DLL dosyasını indirip oyunun dosya konumun atsam işe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal deneyebilirsiniz. Korsan konusunda çok fazla bilgi sahibi değiliz. Zaten aslında destek de yok. Ama denemesi bedava. Artı 0 Eksi
thehellboy dedi: Hayır orijinal değil bahsettiği DLL dosyasını indirip oyunun dosya konumun atsam işe yarar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bir ihtimal deneyebilirsiniz. Korsan konusunda çok fazla bilgi sahibi değiliz. Zaten aslında destek de yok. Ama denemesi bedava.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.903 Makaleler 13 Çözümler 705 19 Ocak 2021 #8 Call of Duty®: Black Ops III on Steam Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles Edition includes the full base game plus the Zombies Chronicles content expansion. store.steampowered.com Korsan kaynaklı hata gibi duruyor, satın aldıktan sonra böyle bir hatayı alacağınızı zannetmiyorum. Artı 0 Eksi
Call of Duty®: Black Ops III on Steam Call of Duty®: Black Ops III Zombies Chronicles Edition includes the full base game plus the Zombies Chronicles content expansion. store.steampowered.com Korsan kaynaklı hata gibi duruyor, satın aldıktan sonra böyle bir hatayı alacağınızı zannetmiyorum.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #9 Oyunu satın al düzelir. Artı 0 Eksi