BlackShark V2 fiyatına göre en iyisi mi?

Bütçe
1000₺
  • USB ses kartı olduğu için herkes için uygun bir ürün. 3.5mm olsaydı bazı kulaklıklar gibi kötü ses yongasına sahip anakartlarda kayıp yaşatabilirdi.
  • Mikrofon EQ ayarı yapabiliyorsunuz yazılımdan. Broadcast moduna alırsanız sesiniz tertemiz oluyor.
  • Kulaklık ayarı yapabileceğiniz 10 frekanstan oluşan bir EQ grafiği var. İstediğiniz gibi ayar yapabilirsiniz.
  • Kumaş pad olduğundan ötürü terletme minimum düzeyde.
  • Mikrofonu sökülebiliyor.
  • THX Spatial Audio ücretsiz.
1000 TL'ye çok fazla özellik vadediyor, tabii ki alınır ve bütçenin en iyi ürünüdür.
Teşekkür ederim. Şuradan almak mantıklı mıdır acaba?
 
İsteyen istediğini alabilir, BlackShark V2 piyasadaki en iyi kulaklık da olabilir ama şu "Cloud 2 güncel değil, güncel olanı alın, 2022 model araba dururken 2018 modelini almam" yorumlarının her yapıldığı konuda tekrar tekrar belirtmek istiyorum.

Arkadaşlar ses teknolojisi sizin sandığınız gibi iki yılda eskimez. Kulaklık eskidi diye kötüleşmez. Eğer bir kulaklık iyiyse, üzerinden 20 yıl da geçse iyidir. Şu anda dünyanın en kaliteli stüdyo kulaklıklarından biri olan Beyerdynamic DT 770 Pro'dur ve üretim tarihi 1980'lerin başlarıdır. 40 yaşındaki kulaklık hala profesyonel olarak kullanılıyor yani, e bu profesyoneller ahmak mı da 2022'de çıkan "güncel" kulaklıkları almıyorlar?

Sorunum Blackshark V2 ile değil, Blackshark V2 de birkaç sene sonra eskiyecek, ona eski muamelesi yapılıp başka kulaklıklar önerilecek bu kez. Eğer BlackShark V2 iyi bir kulaklıksa 2 yıl sonra da iyi bir kulaklık olacak. Kulaklıkta performansa bakın, konfora bakın, parça kalitesine hissiyata bakın, kablosu sökülüp takılabiliyor mu bu gibi şeylere bakın. Eğer anakartınızın ses kartı iyiyse veya harici bir kulaklık amfisi kullanıyorsanız Blackshark'ın dahili ses kartına ihtiyaç duymazsınız zaten, isterseniz 30 sene bile kullanabilirsiniz Blackshark'ı da.
 

Geri
Yukarı