Hocam şu an bende benzer bir durumdayım aslında
Razer kulaklığımı halletmiştim ama şimdi farklı bir kulaklıkta benzer bir sorun yaşıyorum.
Amazon'dan kulaklık almıştım bu kulaklık bozuldu sonrasında garantiye yolladım ve garantiden tamir edilemeden gönderildi. Garanti ürünün arızalı olduğunu tespit etmiş ve ürün ellerinde olmadığı için değişim yapamadıklarını yazmış ve bu mesaj ve ürünü satın aldığım yere 30 gün içinde iletmemi istemişler yani amazona. Bende Amazon'la iletişime geçtim ürünün ellerinde stokta olmadığını söylediler 30 gün bekleyin isterseniz dendi bana ürün eğer stoklara girerse bizi ararsınız, bizde kargo kodu veririz kargolarsınız dediler ama stokta hala yoksa para iadesi yaparız dediler ve oda aldığım fiyattan iade yani. Şu an o kulaklığın fiyatı neredeyse 2 kat artmış durumda. Bende sonrasında bir kez daha aradım benim kulaklığın aynısının bir de kablosuz versiyonu vardı ve o ürün stoklarında var onu göndermelerini istedim ama biz farklı renk bir ürün olsa bile gönderemiyoruz dediler. Hatta Amazon'dan satış yapan başka satıcılarda benim kulaklığın aynısı var, onlardan alıp gönderim yapamıyor musunuz diye de sordum onu da yapamıyolarmış. Kulaklığın garantisinin bitmesine de 1 2 ay gibi bir süre var. Para iadesi de istemiyorum zararlı çıkarım çünkü. Ne yapabilirim bu konuda yardımcı olabilir misin?