BlackShark V2 X için F/P ses kartı önerisi

thommybabapro

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle bu kulaklığı alacağım ama bu kulaklıkta ses kartı olmadan tam haz alamıyormuşsunuz diye duydum. O yüzden maksimum 500-1000TL arasında bir ses kartına ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu kulaklığı alacağım ama bu kulaklıkta ses kartı olmadan tam haz alamıyormuşsunuz diye duydum. O yüzden maksimum 500-1000TL arasında bir ses kartına ihtiyacım var.

• O bilgiyi paylaşanları merek ettim. (Muhtemelen her zamanki gibi kirli bilgi yaymaktan ve millete boşa para harcatmaktan başka bir işe yaramayan, hiç bir müzik teknolojisi altyapısı / eğitimi olmayan RAP lobileri...) Kulaklığınız, PC çıkış empedansı ile tam uyumlu. Başka bir şey gerekmiyor.
  • 500-1000 Arası alacağınız ses kartı değildir ve PC nizdeki onboard ses kartından daha üstün olamaz.
  • Kendi ASIO sürücüsü olmayan şeyler ses kartı değildir.
  • Her ses kartının kulaklık çıkışları / amfileri kaliteli değildir. İyi kalitede preamfi barındıran DAC lara sahip kulaklık çıkışlarını RME gibi üst düzey markalarda bulabilirsiniz.
  • Kullandığınız kulaklık Mikrofonlu. Yanlış görmediysem; bir tane 4 pole, 3,5" jack kullanıyor. 4 pole uçlar ile ses kartlarından bozuk ses alırsınız çünkü 3 pole jack a göre tasarlanmışlardır. Ses kartı ile kullanacaksanız; kulaklığınızızın 3 pole yani stereo uça sahip olması gerekiyor.

Son düzenleme:
  • O bilgiyi paylaşanları merek ettim. (muhtemelen her zamanki gibi kirli bilgi yaymaktan ve millete boşa para harcatmaktan başka bir işe yaramayan, hiçbir müzik teknolojisi altyapısı / eğitimi olmayan rap lobileri...) Kulaklığınız, PC çıkış empedansı ile tam uyumlu. Başka bir şey gerekmiyor.
  • 500-1000 arası alacağınız ses kartı değildir ve PC nizdeki onboard ses kartından daha üstün olamaz.
  • Her ses kartının kulaklık çıkışları / amfileri kaliteli değildir. İyi kalitede preamfi barındıran DAC'lara sahip kulaklık çıkışlarını rme gibi üst düzey markalarda bulabilirsiniz.
  • Kullandığınız kulaklık mikrofonlu. Yanlış görmediysem; bir tane 4 pole, 3, 5" jack kullanıyor. 4 pole uçlar ile ses kartlarından bozuk ses alırsınız çünkü 3 pole jack a göre tasarlanmışlardır. Ses kartı ile kullanacaksanız; kulaklığınızızın 3 pole yani stereo uça sahip olması gerekiyor.

Çok teşekkür ederim hocam bilgileriniz için.

• O bilgiyi paylaşanları merek ettim. (Muhtemelen her zamanki gibi kirli bilgi yaymaktan ve millete boşa para harcatmaktan başka bir işe yaramayan, hiç bir müzik teknolojisi altyapısı / eğitimi olmayan RAP lobileri...) Kulaklığınız, PC çıkış empedansı ile tam uyumlu. Başka bir şey gerekmiyor.
  • 500-1000 Arası alacağınız ses kartı değildir ve PC nizdeki onboard ses kartından daha üstün olamaz.
  • Her ses kartının kulaklık çıkışları / amfileri kaliteli değildir. İyi kalitede preamfi barındıran DAC lara sahip kulaklık çıkışlarını RME gibi üst düzey markalarda bulabilirsiniz.
  • Kullandığınız kulaklık Mikrofonlu. Yanlış görmediysem; bir tane 4 pole, 3,5" jack kullanıyor. 4 pole uçlar ile ses kartlarından bozuk ses alırsınız çünkü 3 pole jack a göre tasarlanmışlardır. Ses kartı ile kullanacaksanız; kulaklığınızızın 3 pole yani stereo uça sahip olması gerekiyor.
Buna katılıp bir ekleme yapmak istiyorum.

Alıp test ettim o kulaklığı. Müzik amaçlı ses kartlarının buna etkisi 0. Sürekli yeni ekipmanlar denediğimden farklı denemeler de yaptım. Oyun amaçlı olanlara sahip olmadığım için denemedim ama gerek olacağını düşünmüyorum.

Hayır sanırsın eleman pahalı bir monitör kulaklık alacak da ses kartı yeteri kadar beslemeyeceğinden kulaklık amfisi öneriyorlar. 😀

Üstteki arkadaşların dediğine katılıyorum ve evet, benim ses kartı kulaklığımın sesini pek etkilemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı