BlackShark V2 X Valorant'ta ses boğuk geliyor

Shinda

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kulaklığın 7.1'i aktif ettim ama ses yine sanki boğuk gibi bir garip geliyor, anlayamadım. İade mı etsem diye düşündüm ya da başka yapacak bir şey var mıdır sizce? Jak girişli kulaklık.

Kulaklığın 7.1'i aktif ettim ama ses yine sanki boğuk gibi bir garip geliyor, anlayamadım. İade mı etsem diye düşündüm ya da başka yapacak bir şey var mıdır sizce? Jak girişli kulaklık.

7.1i açtığın için öyle zaten 7.1'de ses boğuk gelir stereo olarak kullan ve yazılımsız kullan kulaklığı Windows'tan ses karıştırıcısı seçeneklerine gel oradan kulaklık ya da headphones olanı seçiceksin başka hiçbir şeyi seçme yoksa kulaklıktan tam performans alamazsın.

7.1 kapatıp dene bir de razer'ın yazılımını indirip oradan ayarlara bi bakın.

7.1 kapatıp dene bir de Razer'ın yazılımını indirip oradan ayarlara bir bakın.

Yazılım lınkını atar mısın rıca etsem bır suru şey var kafam cok karıstı sabahtan berı ugrasıyorum.

7.1i açtığın için öyle zaten 7.1'de ses boğuk gelir stereo olarak kullan ve yazılımsız kullan kulaklığı Windows'tan ses karıştırıcısı seçeneklerine gel oradan kulaklık ya da headphones olanı seçiceksin başka hiçbir şeyi seçme yoksa kulaklıktan tam performans alamazsın.

Deneyeceğim.

Sadece Valorant'ta mı, yoksa her yerde aynı mı?

Muzık dınlerken basslar bıraz fazla gıbı gelıyor Valorant'ta ıse boguk gıbı.

Yazılım lınkını atar mısın rıca etsem bır suru şey var kafam cok karıstı sabahtan berı ugrasıyorum.

Deneyeceğim.

Muzık dınlerken basslar bıraz fazla gıbı gelıyor Valorant'ta ıse boguk gıbı.

Razer Synapse kurmanız gerekiyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı