BlackShark v2X Tehlikesi

• Konuyu başlatan Choco
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 89
  • Görüntüleme 6.365

7.1 filmlerde iyi.

Çok tehlikeli ölümcül.

Bombos konu bence.
Yazdan beri kulakliga sahibim oncesindede yakinlarimda vardi.
Ses kalitesi benim setup uzerinde iyi bana kalirsa, ses seviyesi de yeterli.
7.1 kullanmiyorum sizde kullanmayin bosa bir faydasi yok, anakartim X470 gpc Realtek driveri haric program kullanmiyorum.
Ekolayzerde kullanmiyorum oldugu gibi duruyor.
Ek olarak anakart guncelleyince fark ettim Realtek driveri yuklemeden once kulakligin sesi cok az geliyordu driver guncellemesinden sonra sikintisiz kullaniyorum sizde deneyin derim, Cloud 2'yi ben begenmiyorum açıkçası rahatlik olarak, BlackShark bu fiyata en iyi alternatif.

Hocam siz yine iyisiniz bende 7.1 kodu çalişmişti ama aktif edilmiyordu.

Hocam onun bir yolu var bende de oldu onu şöyle yapıyorsun ses denetim masasını açıyorsun 7.1 ses yerine giriyorsun ardından uzmansal sesi açıp uygula dedikten sonra gelişmiş kısmına gelerek 16 bit 90KHz'yi seçiyorsun daha sonra uygulamadan seçtiğin ses çıkışınıda aynı şekil 24 bit ya da 16 bit fark etmez 96KHz'ye getirince uygulama sorunsuz çalışıyor.

Söylediğiniz ses kartlarından birini deneyeceğim. Fakat daha önce bu kulaklığı harici ses kartı ile deneyen oldu mu da bilmekte fayda var.

Boş diyorsunuz fakat dolu bir şey yazmış sayılmazsınız. Bu sorunu yaşayan tek kişi ben olmadığım gibi çok büyük bir çoğunluk mağdur. Ben olduğu gibi de olmadığı gibi de denedim kötü. Güncellemelerin tamamını kontrol ettim. Cloud 2 bende beğenmiyorum.

Deneyeyim hocam

Hocam siz yine iyisiniz bende 7.1 kodu çalişmişti ama aktif edilmiyordu.
Aktif ettik de ne oldu sanki daha kötü

Beklentiden ziyade bu fiyata daha iyisi olmalıydı.

Son düzenleme:
İyi güzel diyorsunuz da, ses kartının fiyatı kulaklıktan pahalı. Amazon.com.tr
Şöyle bir şey iş görür mü acaba

Aynı kulaklık var ve SteelSeries SONAR kullan. Haricinde ki diğer tüm uygulamalar berrrbat. SteelSeries SONAR indir.

İyi güzel diyorsunuz da, ses kartının fiyatı kulaklıktan pahalı. Amazon.com.tr
Şöyle bir şey iş görür mü acaba?

Aynı markanın başka bir ürünü elimde mevcut. Bende USB ses kartı, dac&AMP olayına bu USB ses kartı adı altında satılan aslında USB üzerinden gelen digital sinyali analog Ses'e çeviren ürünler ile başladım. Bu ürünün pek yararı olmaz ama Creative Sound Blaster X serisi 1000TL civarında olan ya da daha iyileri veya ASUS Xonar gibi ses kartı ya da DAC lazım analog Headset'lerin performansı'nı arttırmak için.

Fiio ya da fosi serisi dac&AMP'lar da çok etkili. Ses olayını birçok kişi atlıyor grafik ve Performans'a çok önem veriyor ama özellikle senaryolu oyunlarda o kadar ses detayı kaçırıyor ki insanlar duymadan birçok detayı oyun bitiriyorlar. Sadece iyi bir headset almak ile iş bitmiyor, o Headset'i coşturacak ses kartı dac&AMP yoksa hiçbir anlamı kalmıyor.

bu arkadaşın söylediklerinde tek doğru tarafı fiyatın fiyatına değmez bence de ama bu kadar yerden tere vurulacak bir kulaklık değil kesinlikle değil 2 senedir kullanıyorum ve aldığım fiyata göre çok memnunum indirimde almıştım şimdi olsa şuanki fiyatını vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…