HatsuneeMiku Zeptopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:24 #1 BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 20:29
zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:33 #2 HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum
HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum memnunum
calendula Decipat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 518 Çözümler 10 Dün 20:33 #3 HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Kabloludan kablosuza geçmiş olacaksın tek fark bu bence.
HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Kabloludan kablosuza geçmiş olacaksın tek fark bu bence.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.765 Makaleler 1 Çözümler 17 Dün 20:36 #4 Alınmaz. Bütçen nedir? Kablosuz zorunlu mu?
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 Dün 20:48 #5 HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Geçmeye değmez.
HatsuneeMiku dedi: BlackShark v2X kullanıyorum, kablosuz olarak bu fiyatlarda geçmeye değer mi yoksa v2X de kalsam mı? Genişletmek için tıkla... Geçmeye değmez.
HatsuneeMiku Zeptopat Katılım 19 Kasım 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #6 soulsteal59 dedi: Alınmaz. Bütçen nedir? Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yani Max 4k falan almışken kablosuz istiyorum
soulsteal59 dedi: Alınmaz. Bütçen nedir? Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Yani Max 4k falan almışken kablosuz istiyorum
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.765 Makaleler 1 Çözümler 17 Dün 20:57 #7 MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html HatsuneeMiku dedi: Yani Max 4k falan almışken kablosuz istiyorum Genişletmek için tıkla...
MCHOSE V9 Pro Sky White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html HatsuneeMiku dedi: Yani Max 4k falan almışken kablosuz istiyorum Genişletmek için tıkla...