Blaster 4TN vs HP Pavilion 15-DK0013NT

Bu devirde 60Hz gaming laptop alınmaz. Abra A5, Nitro 5, Blaster 5TN-120'ye bakarım.

Bu devirde 60Hz gaming laptop alınmaz. Abra A5, Nitro 5, Blaster 5TN-120'ye bakarım.
Acer'i teknik servis sorunları yüzünden düşünmüyorum, Abra serisinin anakart kalitesi hakkında şikayetler var, Blaster 5TN-120 bütçemi aşıyor.

Acer'i teknik servis sorunları yüzünden düşünmüyorum, Abra serisinin anakart kalitesi hakkında şikayetler var, Blaster 5TN-120 bütçemi aşıyor.
Nitro 5 iade garanti imkanı yoksa zaten çok iyi değil.
Abra Tulpar serisinin anakart şase baya iyi, birçok ülkede var bakabilirsin EVOO 15, MAX 15, Mech 15 gibi adlar altında satılıyor performansı iyi.
Y540 var Helios 300 var soğutma kalite iyi ama bütçenin üstünde.

Bu civarda başka iyi laptop göremiyorum. Casper ve Game Garaj var da, düşük modelleri 60Hz ekranla geliyor gecikmeli oluyor, teknik servisinden memnun kalır mısın o da başka mesele.

Ne iş görecek laptopun, oyun oynayacak mısın bi de işlemci ağırlıklı bişey yapar mısın?

Genellikle oyun için üniversitede ne okuyacağıma bağlı, belki ihtiyacım olabilir.
Casper'ı düşünmüyorum bile CS:GO'da 95 dereceyi geçiyor tanıtımlarda.
Sanırsam sadece bu 2 seçenek var.
Bu arada HP Pavilion 5 ms çokta yüksek değil, Game Garaj'a da bir ara sorarım.

Son düzenleme:
Genellikle oyun için üniversitede ne okuyacağıma bağlı, belki ihtiyacım olabilir.
Casper'ı düşünmüyorum bile CS:GO'da 95 dereceyi geçiyor tanıtımlarda.
Sanırsam sadece bu 2 seçenek var.
Valla seçeneklerin az. Laptopların ikisi de önermem.

Pavilion Gaming biraz fazla ısınıyor, Blaster 4TN bilindik soğutması iyi bir Clevo olsa da Game Garaj'ın servisine güvenilir mi bilmem. İkisinin panellerinde de 16 ms üstü bir gecikme olur.

Acelesi yoksa bence yeni laptopları bekle veya bütçeni arttır.

Forumda birisi HP modeli kullanıyordu AC: Odyssey dışında 85 dereceyi geçen oyun olmamış, Paneli 5ms.
Game Garaj'ın servisi gayet ilgili Discord'da bir kişi Blaster 5TN almıştı, ışık sızması çıkınca hiç sorun yaşatmadan değiştirmişler.
Blaster 4TN'nin gecikme süresini yarın geri dönüş yaparlarsa yazarım.

Lenovo töbe töbeler olsunki almam garanti ve kendisine özel programlarını indirme sorunu vb.

Aynen o dereceler bu laptop için normal. Her laptop işlemci zorlamayan oyun altında iyi performans gösterir. Bazı laptoplar işlemci performansını tutabiliyor ama maalesef pavilion gaming genelde işlemciye yük bindiren oyunlar altında (AC:O, Watch Dogs 2, BFV vb) işlemciyi sınırlamak zorunda kalıyor ısınmamak için.

Bu arada 5 ms rakamı nereden? OLED hariç en iyi 120hz/144hz laptop panellerinden bile 7 ms altına inen panel yok.

Blaster 4TN de servis iyiyse baya fiyat performans verebilir gibi duruyor. Aynısının yurtdışındaki review'ını buradan izleyebilirsiniz.
Lenovo töbe töbeler olsunki almam garanti ve kendisine özel programlarını indirme sorunu vb.
Lenovo Türkiye'de bu derece kötü mü ya. Y540/Y530 çoğu ülkede önerdiğimiz iyi performans veren bir laptop. Yazılım da ne sıkıntıları var, Lenovo Vantage'i biliyorum tek control center'ı baya işlevli uygulama.

Destekten ulaşıp sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…