Bleach ne zaman açılıyor?

rzxeroz

Decapat
Daha fazla  
Sizden istediğim artık başlangıç sekansları geçilip o övülen Bleach olmaya başladığı bölümler. Mümkünse mangada hangi chaptere denk geldigini de söylerseniz sevinirim. O bölümlere kadar manga okuyacağım başka türlü katlanılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir türlü girişemedim Bleach'e ileride açılıyordur da başları fena sıkıyor eskiliğinden değil Naruto One Piece falan aktı gitti bu gitmiyor nedense.
Ne eksik ne fazla aynısı.Hadi Naruto ilk izlediğim anime o yüzden sarmıştır One Piece izlemeye başladığım da çoktan animelerden mangalara geçiş yapıp deli gibi seinen manga okuduğum zamanlardı o da çok sardı ama Bleach sarmıyor bir türlü.

Güncele gelmiş biri olarak, bende pek beğenmedim. Overrated bir anime bana göre. İlerideki dövüşler güzel denebilir fakat aldığı puanı hak etmiyor.

Soul Society arcına sen bir gel hele. 42. bölüme denk geliyormuş ama o bölüme gelmeden önce de gayet güzel ilerliyor. Ama Soul Society arcı bambaşka, harika karakterler ve dövüşler var. Animeyi anime yapan arc orası.

Bende bir türlü girişemedim Bleach'e ileride açılıyordur da başları fena sıkıyor eskiliğinden değil Naruto One Piece falan aktı gitti bu gitmiyor nedense.

Bleach çok sığ bir seri bence ya övdükleri TYBW bile ilk partı güzel de olsa ikinci partı biriyle birisi karşılaşır güçlerini anlatır yener geçer bir sonraki bölüm aynısı olur tarzında öyle olunca da dövüşmüş güzel çizimmiş animasyonmuş pek bir anlamı kalmıyor benim gözümde. Çoğu insanın Bleach'i 3 büyüklerin en zayıfı olarak görmesinin sebebi de bu bence Naruto, One Piece takip ederken yine vay be falan diyorsun Bleach'de o olay çok yok.

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Yaklaşık 30 bölüm izledim. Henüz bir hareketlilik yok. Hatta ufaktan sıkılmaya da başladım. 😩

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı