Bleach: Sennen Kessen-hen animesi güzel mi?

Yer
Başkent
Bleach: Sennen Kessen-hen animesi sizce güzel mi? Bence çok ateşli ve hızlı başladılar. İzlerken kaybolup gidiyorum ve şaşırtmayı da başarıyor.

Özellikle Yamamoto Skeguni'nin ölümü çok dramatikti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bleach: Sennen Kessen-hen animesi sizce güzel mi? Bence çok ateşli ve hızlı başladılar. İzlerken kaybolup gidiyorum ve şaşırtmayı da başarıyor.

Hocam “baccano” izlemediysen şiddetle öneririm.Ayrıca bleach psp dövüş oyunu vardı aklıma geldi. 😃

Ne kadar bleach sevsem de bu seriyi beğenemedim.

Bleach: Sennen kessen-hen animesi sizce güzel mi? Bence çok ateşli ve hızlı başladılar. İzlerken kaybolup gidiyorum ve şaşırtmayı da başarıyor.

özellikle yamamoto Skeguni'nin ölümü çok dramatikti.

Ya spoiler yedim uyarı vardi benim hatam.

Kacinci bölümde bari onu söyle.

Müzikler ilk sezona kıyasla duyguları çok fazla yansıtamıyor bence. Bu arc net bir şekilde tüm Bleach arc'larına kıyasla en karanlık ve kasvetli olanı ki animede de görsel açıdan bunu net bir şekilde izleyiciye hissettiriyorlar fakat ne yazık ki müzikler o karanlık havaya çok uymuyor gibi geliyor bana. Animasyon konusunda da 6. bölümde yaşanan savaş ile 7. bölümde yaşanan savaşı kıyasladığınız zaman ikisi arasında çok büyük farklar var. Her sahneye aynı özen gösterilmemiş gibi geliyor bana. Yine de genel anlamda hayal kırıklığı yaratmayan ve beni tatmin eden bir ''7 bölüm'' izledim. Devamı da umarım en az böyle olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı