M. Akif Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. M. Akif dedi: Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... daha kimse nasıl kopyala yapıştır yapıldığını bilmiyorsa ben ilerde yaşayacağım sorunları nasıl çözeceğim kim bilir. sağolun baya yardımcı oluyorsunuz Son düzenleme: 16 Ağustos 2023
Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. M. Akif dedi: Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... daha kimse nasıl kopyala yapıştır yapıldığını bilmiyorsa ben ilerde yaşayacağım sorunları nasıl çözeceğim kim bilir. sağolun baya yardımcı oluyorsunuz
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 16 Ağustos 2023 #2 Kardeş sakin elimizden geldiğince bildiğimiz kadar cevaplıyoruz burada soruları. 3 saat olmuş daha soruyu soralı. Preferences kısmından şunu aç Sonra Shift + A Kolay gelsin.
Kardeş sakin elimizden geldiğince bildiğimiz kadar cevaplıyoruz burada soruları. 3 saat olmuş daha soruyu soralı. Preferences kısmından şunu aç Sonra Shift + A Kolay gelsin.
M. Akif Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 Aclife dedi: Kardeş sakin elimizden geldiğince bildiğimiz kadar cevaplıyoruz burada soruları. 3 saat olmuş daha soruyu soralı. Preferences kısmından şunu aç Eki Görüntüle 1904978 Sonra Shift + A Eki Görüntüle 1904980 Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... 2D !!? eğer kendim bulmasaydım beni şuan saçma sapan yerlere yönlendirmiştin. M. Akif dedi: Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. daha kimse nasıl kopyala yapıştır yapıldığını bilmiyorsa ben ilerde yaşayacağım sorunları nasıl çözeceğim kim bilir. sağolun baya yardımcı oluyorsunuz Genişletmek için tıkla... sol üstteki 2. seçenek ile çizğileri seçip "G" ile hareket ettiriyorsunuz, ctrl+c yapıp kopyalıyorsunuz sonra yapıştırmak istediğiniz katmana gelip ctrl+v yapıyorsunuz. 1. seçenek ise tüm katmanları hareket ettirmenizi sağlıyıor. Dosya Ekleri resim_2023-08-16_150818961.png 81,8 KB · Görüntüleme: 70
Aclife dedi: Kardeş sakin elimizden geldiğince bildiğimiz kadar cevaplıyoruz burada soruları. 3 saat olmuş daha soruyu soralı. Preferences kısmından şunu aç Eki Görüntüle 1904978 Sonra Shift + A Eki Görüntüle 1904980 Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... 2D !!? eğer kendim bulmasaydım beni şuan saçma sapan yerlere yönlendirmiştin. M. Akif dedi: Sorum yukarıda arkadaşlar, şimdiden teşekkürler. daha kimse nasıl kopyala yapıştır yapıldığını bilmiyorsa ben ilerde yaşayacağım sorunları nasıl çözeceğim kim bilir. sağolun baya yardımcı oluyorsunuz Genişletmek için tıkla... sol üstteki 2. seçenek ile çizğileri seçip "G" ile hareket ettiriyorsunuz, ctrl+c yapıp kopyalıyorsunuz sonra yapıştırmak istediğiniz katmana gelip ctrl+v yapıyorsunuz. 1. seçenek ise tüm katmanları hareket ettirmenizi sağlıyıor.
A Aclife Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 600 Çözümler 15 16 Ağustos 2023 #4 2D çizim diyince resim dosyası import etmek istiyorsunuz sandım. Neyse uzatmayacağım bulduğuna sevindim kolay gelsin.
2D çizim diyince resim dosyası import etmek istiyorsunuz sandım. Neyse uzatmayacağım bulduğuna sevindim kolay gelsin.