Blender 3D açılıp kapanıyor

ayqut

Femtopat
Daha fazla  
Steam üzerinden Blender 3D indirdim ama açılırken komut penceresi açılıp kapanıyor, sonra Blender açılıyor, birkaç saniye içerisinde kapanıyor.

Bende de aynı sorun var. Geçmiş olsun. Burada çözüm bulacağını pek sanmıyorum. Programın dizinine cmd ile git ve start blender.exe ile çalıştır. Çıkan hatayı paylaş. (Yabancı bir foruma gitmeni öneririm ama ne olur ne olmaz burayada at)
Ayrıca buraya atarsan belki yardımcı olabilirim

Bende de aynı sorun var. Geçmiş olsun. Burada çözüm bulacağını pek sanmıyorum. Programın dizinine cmd ile git ve start blender.exe ile çalıştır. Çıkan hatayı paylaş. (Yabancı bir foruma gitmeni öneririm ama ne olur ne olmaz burayada at)
Ayrıca buraya atarsan belki yardımcı olabilirim
o komut yeri açıldığı zaman bir şey de yazılmıyor. bende hiç bir şey yazmıyor ama başkalarında bir şeyler yazabiliyor. anlamadım dediğinizi yardımcı olabilir misiniz? (steam den indirmedim internetten)

Program ekle kaldırdan Blenderı kaldırın.

C:\Program Files\Blender Foundation klasörünü silin.

C:\Users\KullanıcıAdınız\AppData\Roaming\Blender Foundation klasörünü de silin.

Download — blender.org Buradan indirip kurmayı deneyin.

Steamden yüklediğiniz için farklı klasörlere yüklemiş olabilir ama standart blender yukarda yazdığım şekilde tamamen kaldırılıyor sistemden.

Açılışta komut isteminin görünüp kaybolması sorun değil zaten hep bu şekilde açılıyor Blender ama sonradan kendi kendini kapatıyorsa bu yazdıklarımı bir deneyin bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı