Blender indirirken durdu

ibrahimt0

Decapat
Katılım
25 Haziran 2023
Mesajlar
152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Blender indiriyorken önce MSI ile ilgili bir kutucuk çıktı tamam dedim ilerle dedim. Sonra kod ekranı çıktı öyle kaldı. Ne yapmalyım?

Sanki ilerliyor gibi duruyor tam da çözemedim. Acaba yavaş mı doluyordur?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran görüntüsü 2023-07-25 222508.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-25 222508.png
    78,8 KB · Görüntüleme: 43
Görev Yöneticisi'ni aç orada blender.exe(yanıt vermeyi durdurdu) yazıyorsa durmuştur ama zaten Blender ağır bir programdır onu söyleyeyim çok hızlı olmaz bu işler.
blender.exe yok ama normal Blender simgeli Blender yazıyor ve normal yani durdurdu vs yazmıyor. Bekleyeyim o zaman.
Teşekkürler.

Hocam tam bir saat oldu. Tamam hızlı olmasın da bilgisayarı kapatmam gerekecek. İptal edince tekrar mı yüklemem gerekir? Ya da bilgisayarı direkt mi kapatsam?
 
Son düzenleme:
Uzun sürecek bir ekran değil, kendi dosyalarını varsayılan olarak blender açsın diye ayarlıyor, muhtemelen bir yerde bir bug sebepli takıldı. Ben olsam kapar tekrar başlatırdım da sanırım hallettiniz.
 
Uzun sürecek bir ekran değil, kendi dosyalarını varsayılan olarak blender açsın diye ayarlıyor, muhtemelen bir yerde bir bug sebepli takıldı. Ben olsam kapar tekrar başlatırdım da sanırım hallettiniz.
Evet şimdi kullanıyorum. Akşam kapat-aç yapamazdım. Bilgisayar benim odamda değil odadan da çıkmam gerekliydi. Ama oldu yani teşekkürler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı