parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Istedigim şey arkada bir su ve onunde yazi. Tam olarak alttaki fotograftakini yapmak istiyorum. Az cok Blender bilgim var ama ne kadar denesem de su fizigini yapamiyorum. Onerdiginiz bir tutorial var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2023
Istedigim şey arkada bir su ve onunde yazi. Tam olarak alttaki fotograftakini yapmak istiyorum. Az cok Blender bilgim var ama ne kadar denesem de su fizigini yapamiyorum. Onerdiginiz bir tutorial var mi?
RoCoKo Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 564 Çözümler 19 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Her Türlü İş Yapılır 23 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et