Dorukteknoloji Femtopat Katılım 18 Nisan 2025 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2025 #1 Ben sitesinden yükleyeceğim ama fotoğrafta gördügünüz gibi böyle diyor. Normal link verir misiniz?
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.192 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Mayıs 2025 #2 Dorukteknoloji dedi: Ben sitesinden yükleyeceğim ama fotoğrafta gördügünüz gibi böyle diyor. Normal link verir misiniz? Eki Görüntüle 2500046 Genişletmek için tıkla... Güncelleme gibi bir şey var büyük ihtimal, bende ulaşamadım. İsterseniz buradan indirebilirsiniz zaten bu link üzerinden indirim sağlıyor BlissOS-x86 - Browse /Official/Archive/bleeding_edge/Generic builds - Pie/archived at SourceForge.net An Open Source OS, based on Android for PC's & Tablets sourceforge.net
Dorukteknoloji dedi: Ben sitesinden yükleyeceğim ama fotoğrafta gördügünüz gibi böyle diyor. Normal link verir misiniz? Eki Görüntüle 2500046 Genişletmek için tıkla... Güncelleme gibi bir şey var büyük ihtimal, bende ulaşamadım. İsterseniz buradan indirebilirsiniz zaten bu link üzerinden indirim sağlıyor BlissOS-x86 - Browse /Official/Archive/bleeding_edge/Generic builds - Pie/archived at SourceForge.net An Open Source OS, based on Android for PC's & Tablets sourceforge.net
Portakal53 Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 674 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Legion Y520 80WK I7-7700 GTX1050 128GB M2 SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mayıs 2025 #3 897669 dedi: Güncelleme gibi bir şey var büyük ihtimal, bende ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle.
897669 dedi: Güncelleme gibi bir şey var büyük ihtimal, bende ulaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle.
8 897669 Centipat Katılım 24 Şubat 2025 Mesajlar 1.192 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Mayıs 2025 #4 Portakal53 dedi: Sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... BlissOS-x86 - Browse /Official/Archive/bleeding_edge/Generic builds - Pie/archived at SourceForge.net An Open Source OS, based on Android for PC's & Tablets sourceforge.net
Portakal53 dedi: Sanırım öyle. Genişletmek için tıkla... BlissOS-x86 - Browse /Official/Archive/bleeding_edge/Generic builds - Pie/archived at SourceForge.net An Open Source OS, based on Android for PC's & Tablets sourceforge.net
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.454 Makaleler 5 Çözümler 310 28 Mayıs 2025 #5 Dorukteknoloji dedi: Ben sitesinden yükleyeceğim ama fotoğrafta gördügünüz gibi böyle diyor. Normal link verir misiniz? Eki Görüntüle 2500046 Genişletmek için tıkla... Neden kurmatı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama blissos kurmanızı tavsiye etmem. Onun yerine hafif bir Linux dağıtımı yanında waydroid daha sağlıklı olur.
Dorukteknoloji dedi: Ben sitesinden yükleyeceğim ama fotoğrafta gördügünüz gibi böyle diyor. Normal link verir misiniz? Eki Görüntüle 2500046 Genişletmek için tıkla... Neden kurmatı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama blissos kurmanızı tavsiye etmem. Onun yerine hafif bir Linux dağıtımı yanında waydroid daha sağlıklı olur.