BlitzWolf BW-KB2 693TL

Aydınlatmasını ben pek beğenmedim ama bu fiyata aydınlatmasız bile alınır.

Ben de öyle gördüm biraz zayıf gibi geldi. Herhalde gücünü azaltmıştır çünkü inceleme videolarında gayet canlı. Kendisi azaltmış olabilir belki.
İnşallah öyledir çünkü aşırı loş geldi ışık. A101 deki 50 liralık klavyeler bile daha kaliteli duruyor yanında

Klavyeye giriş type C kasaya takılan ucu USB herhangibir type c şarj kablosu ile bağlanabilir duruyor pcye hatta zorlanırsa type C to type C ile telefona bağlanabilir gibi duruyor
Hocam aydınlatma seviyelerine bakar mısınız en fullde misiniz?

İnşallah öyledir çünkü aşırı loş geldi ışık. A101 deki 50 liralık klavyeler bile daha kaliteli duruyor yanında
şöyle diyebilirim ışıklar güclü duruyor ama tuşlardaki baskı biraz kalın gibi sanırım ondan ışıtmıyor olabilir

şöyle diyebilirim ışıklar güclü duruyor ama tuşlardaki baskı biraz kalın gibi sanırım ondan ışıtmıyor olabilir
şunu ekliyeyim siz anlayın demek istediğimi baya fener gibi aslında

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-01-29 at 00.38.16.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 66
Şöyle diyebilirim ışıklar güclü duruyor ama tuşlardaki baskı biraz kalın gibi sanırım ondan ışıtmıyor olabilir

Şunu ekleyeyim siz anlayın demek istediğimi bayağı fener gibi aslında

A101 klavyesinin yanında çok sönük duruyor yine de

Dosya Ekleri

• IMG20230129004007.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 65
Şöyle diyebilirim ışıklar güclü duruyor ama tuşlardaki baskı biraz kalın gibi sanırım ondan ışıtmıyor olabilir

Şunu ekleyeyim siz anlayın demek istediğimi bayağı fener gibi aslında

Benim 200TL'lik klavyenin aydınlatması bile daha iyi keşke daha fazla özen gösterilseymiş.

Dosya Ekleri

• 20230129_004418.jpg
    203,5 KB · Görüntüleme: 63
Aydınlatması çok önemli değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…