27'sinde kargoya verileceğinden fazla beklemek istemiyorum 10 gün olacak nerdeyse 27'sine kalırsa. Aynı fiyata aynı özellikte başka güzel klavyeler var mıdır?
27'sinde kargoya verileceğinden fazla beklemek istemiyorum 10 gün olacak nerdeyse 27'sine kalırsa. Aynı fiyata aynı özellikte başka güzel klavyeler var mıdır?
16 ocakta vermiştim aldığımda gün içinde kargoya verildi benim ürünlerim sanırım sizin henüz stokta olmadığı için kargoya verilmedi stok yenilediği gibi kargoya vereceklerdir
16 ocakta vermiştim aldığımda gün içinde kargoya verildi benim ürünlerim sanırım sizin henüz stokta olmadığı için kargoya verilmedi stok yenilediği gibi kargoya vereceklerdir
Would you mind waiting for a few more days? And there are more suggestions if you do not want to wait:
Change item: Change the product to another with the same or similar price which is in stock. ( We advise you choose the same category product for exchange. Please notice that we are not able to change the quantity of the product)
We look forward to your reply.
Best regards,
Cristopher
2-3 kez ne zaman kargoya verileceğini sordum hep "Siparişinizdeki ürünün hâlâ stoklarımızda olduğunu bildirdiğimiz için üzgünüz." dediler anlamadım.