M mcergun Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #371 gogedota dedi: Beyler macro nasıl yapılıyor çözen var mı ? örn: mouse right click (sürekli) Genişletmek için tıkla... Diego dur Allah'ını seversen zaten ortaklık karışık Benim ikinci siparişi de sonunda iptal ettiler. Niye diye sorunca fiyat hatası diyor Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
gogedota dedi: Beyler macro nasıl yapılıyor çözen var mı ? örn: mouse right click (sürekli) Genişletmek için tıkla... Diego dur Allah'ını seversen zaten ortaklık karışık Benim ikinci siparişi de sonunda iptal ettiler. Niye diye sorunca fiyat hatası diyor
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 786 Makaleler 1 28 Temmuz 2023 #372 14 Temmuz'da sipariş vermiştim. Kargo takipte bugün böyle bir güncelleme bilgisi geldi. Yeni mi göndermiş oluyorlar? Anlamadım bu işi.
14 Temmuz'da sipariş vermiştim. Kargo takipte bugün böyle bir güncelleme bilgisi geldi. Yeni mi göndermiş oluyorlar? Anlamadım bu işi.
Zato Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 299 28 Temmuz 2023 #373 Sirius144p dedi: 14 Temmuz'da sipariş vermiştim. Kargo takipte bugün böyle bir güncelleme bilgisi geldi. Yeni mi göndermiş oluyorlar? Anlamadım bu işi. Eki Görüntüle 1880072 Genişletmek için tıkla... Temmuz 14 de kargoya verilmiş.
Sirius144p dedi: 14 Temmuz'da sipariş vermiştim. Kargo takipte bugün böyle bir güncelleme bilgisi geldi. Yeni mi göndermiş oluyorlar? Anlamadım bu işi. Eki Görüntüle 1880072 Genişletmek için tıkla... Temmuz 14 de kargoya verilmiş.
Sellier Centipat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #374 gogedota dedi: Beyler macro nasıl yapılıyor çözen var mı ? örn: mouse right click (sürekli) Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ben de çözemedim, yardımcı olabilecek var mı
gogedota dedi: Beyler macro nasıl yapılıyor çözen var mı ? örn: mouse right click (sürekli) Genişletmek için tıkla... Hocam bunu ben de çözemedim, yardımcı olabilecek var mı
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 786 Makaleler 1 30 Temmuz 2023 #375 Zato dedi: Temmuz 14 de kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu son güncellemeler nedir peki Klavye bugün elime ulaştı. Kaliteli bir klavye. Özellikle white switchleri çok beğendim. Son düzenleme: 2 Ağustos 2023
Zato dedi: Temmuz 14 de kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... Bu son güncellemeler nedir peki Klavye bugün elime ulaştı. Kaliteli bir klavye. Özellikle white switchleri çok beğendim.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 2 Ağustos 2023 #376 Sirius144p dedi: Bu son güncellemeler nedir peki Klavye bugün elime ulaştı. Kaliteli bir klavye. Özellikle white switchleri çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ekleme şansınız var mıdır?
Sirius144p dedi: Bu son güncellemeler nedir peki Klavye bugün elime ulaştı. Kaliteli bir klavye. Özellikle white switchleri çok beğendim. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf ekleme şansınız var mıdır?
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 786 Makaleler 1 2 Ağustos 2023 #377 theumtkyd dedi: Fotoğraf ekleme şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla...
Zato Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 299 2 Ağustos 2023 #378 Takipteyim kafalarına geçireceğim o klavyeyi Zato dedi: Takipteyim kafalarına geçireceğim o klavyeyi Genişletmek için tıkla... Bu klavyelerin gönderilmemesinin tek sebebi Banggood'un ta kendisidir! Başka sebebi yok. Gümrükten yedikleri tokat nedeniyle göndermek istemiyorlar!
Takipteyim kafalarına geçireceğim o klavyeyi Zato dedi: Takipteyim kafalarına geçireceğim o klavyeyi Genişletmek için tıkla... Bu klavyelerin gönderilmemesinin tek sebebi Banggood'un ta kendisidir! Başka sebebi yok. Gümrükten yedikleri tokat nedeniyle göndermek istemiyorlar!
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 2 Ağustos 2023 #379 Sirius144p dedi: Eki Görüntüle 1886915 Genişletmek için tıkla... Hocam çok hoş duruyor hayırlı olsun.
Sirius144p dedi: Eki Görüntüle 1886915 Genişletmek için tıkla... Hocam çok hoş duruyor hayırlı olsun.
Sirius144p Megapat Katılım 26 Ocak 2014 Mesajlar 786 Makaleler 1 2 Ağustos 2023 #380 theumtkyd dedi: Hocam çok hoş duruyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Buraya konu açıp haber veren, tavsiye eden herkese teşekkürler. Yoksa hayatta Banggood'dan alışveriş yapmazdım
theumtkyd dedi: Hocam çok hoş duruyor hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Buraya konu açıp haber veren, tavsiye eden herkese teşekkürler. Yoksa hayatta Banggood'dan alışveriş yapmazdım