Çözüldü Blizzard Cod MW aldıktan sonra Pending kısmında kalması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sycorax_19

Yoctopat
Daha fazla  
Cod: MW satın aldım. Hesap dekontumda ve Blizzard'ın kendi sitesinde satın alım gözüküyor. Ürünü satın al dediğimde zaten sahipsiniz şeklinde bir mesaj geliyor fakat oyun kütüphanemde gözükmüyor. Transaction history kısmında sipariş durumu 'pending' şeklinde gözükmekte, arkadaşım da aldı ama onda böyle durum gerçekleşmedi. Ne yapılması gerekiyor? Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi acaba?

Çözüm
İndirmeyi başlatın MW beraberinde iniyor. İsterseniz modify install diyerek hangi modu indirip indirmeyeceginizi de seçebilirsiniz.
Selamlar. Öncelikle hesabınız da EU üzerinden mi alışveriş yapmaktasınız? EU üzerinde ise ödeme onayı zaman alabilir endişe etmeniz gereken bir durum yok. Fakat oyunu ucuza getirmek adına VPN üzerinden Rusya gibi ülkeden hesap açıp ödeme yaptıysanız paranıza bir şey olmasa da uğraşırsınız bilginiz olsun.

Evet Eu üzerinden gerçekleştirdim. İndirime girmişti kaçırmamak için aldım. Şu şekilde gözüküyor:

Evet görseldeki gibi altında MW ibaresi yer alıyor fakat game version kısmında yalnızca warzone gözükmekte.

Dosya Ekleri

• Pending Order.png
    482,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 1.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…