Block And Surf Reklam Virüsü Silinmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
heryolu denememe rağmen hiçbir şekilde silemediğim anasayfa sorunumu
Bu da benim için uçuk olarak gözüküyor. Çünkü her anasayfa sorununu şimdiye kadar kullanıcı karıştırması olmadığı takdirde çözmüşümdür manuel olarak.
Spyhunter de yaramaz vs bence biraz uçuk laf olmuş
Uçuk değil çünkü bahsedilenin daha zararlı olup olmadığı belli değil. Çıkarsa bile adware türevi çıkacak.

Sitenin bu işe bir dur demesi gerekir.
Dur diyemiyoruz işte. Sonra neden engelleniyoruz veya ceza yiyoruz diyorlar. Sözlü uyarı genelde yapıyoruz. Ancak ileri giden olursa mutlaka uyarıyoruz veya ceza alıyor.
 
Ben ileri derece pc kullanıcısıyım elimdeki tecrübelerim ve netten araştırmama rağmen anasayfa sorununu çözemediğim bir sorunla karşılaşmıştım. Daha önce bu tür yapışkan uygulamaları çok rahat pc den sildim çoğu reklam aracıyla tanışmışlığım vardır ancak bunlara rağmen yapamadığım netmahal sorunum vardı internetteki yönergeleri tek ek takip ettim ama kalkmadı onu spyhunter temizledi.
 
Spyhunter indireceğim bakalım şimdi çözecekmi sorunu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim elimizden o kadarı geliyor kardeşim benim önerilerim de boş sayılmaz Spyhunter de yaramaz vs bence biraz uçuk laf olmuş her yolu denememe rağmen hiçbir şekilde silemediğim anasayfa sorunumu Spyhunter bir aramaya halletti... Nasıl yaramaz diyorsun ki?

Arkadaşım, öncelikle şunu söyliyeyim; problemi olanlara yardımcı olmaya çalışmamız güzel ve taktir edilesi bir şeydir. Bir çok kullanıcı işin bu yönünü bir türlü anlamıyor ve çoğu kez cevapsız bırakıyor. Bu bir kültür meselesi.

Ancak; konu sahibininin kullanıcı alışkanlıklarını, bilgi seviyesini ve becerilerini bilmiyoruz. Dolayısı ile öneri sunarken hiç bir şey bilmeyene göre hareket etmek lazım. Bu çerçevede; esasında bu gibi konulara sadece yetkilendirilmiş kişilerin müdahele etmesi lazım. Tabi bu sistemin sorunudur. Ama öneri yapanlarında dikkatli olması lazım. Online silme yeteneği ile tarama yapan antivirüs varken spyhunter veya başka bir yazılımı önermek temelinden hatadır zaten. Mesela spyhunteri sadece bir kez ve silme yapmadan ve kurulmadan log alması var. Bu şekilde öneri yapsanız anlarım.

Sizin işinize yarayan bir yazılım diğer kişinin işine yaramadığı gibi başına bela da edilmiş olabilir. Zaten konu sahibi de yükleyeceğini yazmış. Buyrun.

Dur diyemiyoruz işte. Sonra neden engelleniyoruz veya ceza yiyoruz diyorlar. Sözlü uyarı genelde yapıyoruz. Ancak ileri giden olursa mutlaka uyarıyoruz veya ceza alıyor.
Sistemi oturtmak yöneticilerin görevidir. Elimde olsa buradaki yöneticilerin çoğunu bir çırpıda budarım. Ceza her derdin devası olsaydı dünya güllük gülistanlık olurdu.
 
Elimde olsa buradaki yöneticilerin çoğunu bir çırpıda budarım
Bekara karı boşamak kolaydır diye bir söz var :) Biz sadece yönetmelikleri uyguluyoruz. Site kurucusu olmadığımız için bizim de bazı yerlerde durmamız gerekiyor.
Ceza her derdin devası olsaydı dünya güllük gülistanlık olurdu.
Ceza hemen vermediğimizi(çoğu yetkilinin) belirttim yukarıda ve sözlü uyarı verilmekte. Eğer devam ediyorsa uyarı verilmekte o da yetmiyorsa ceza verilmektedir. Bu yüzden tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir(ceza) sözünü yerine getirmek durumunda kalıyoruz.
 
Hocam bu Spy hunteri yükleyemedik, bilgisayarımıza problemimiz hala devam etmekte olup reklamlardan usanmış bir vaziyette sorunumuza çözüm arıyoruz. Saygılarımızı sunuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı