Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2020 #1 Birkaç gündür internetten araştırma yapıyorum fakat düzgün kaynak bulamadım. Biri beni aydınlatabilir mi? Block Chain nedir? Bitcoin ile alakası var mı?
Birkaç gündür internetten araştırma yapıyorum fakat düzgün kaynak bulamadım. Biri beni aydınlatabilir mi? Block Chain nedir? Bitcoin ile alakası var mı?
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 8 Nisan 2020 #2 Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum'u destekleyen bir kripto para cüzdanıdır.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 8 Nisan 2020 #3 Şu oynatma listesinde güzel ve anlaşılır anlatılmış: Bitcoin ve Blokzincir: Geleceğin Teknolojileri Olabilir Mi? - YouTube www.youtube.com Biraz uzun gelebilir, detaylı ama sıkmadan anlatmışlar. Beğenmiştim.
Şu oynatma listesinde güzel ve anlaşılır anlatılmış: Bitcoin ve Blokzincir: Geleceğin Teknolojileri Olabilir Mi? - YouTube www.youtube.com Biraz uzun gelebilir, detaylı ama sıkmadan anlatmışlar. Beğenmiştim.