Bloody A90 Makro CS:GO'da VAC ban yedirir mi?

Arkadaşlar bugün normal bir şekilde CS:Go oynuyordum. Bloody A90'ın driveri yüklü bilgisayarda ve CS oynarken otomatik olarak ultra dual core 3'e almis. Ben de hemen fark ettim kapattim.

1000 deneme hakki olarak benim 948 tane kalmis 52 tane mermi gitmis. CS'de ilerleyen zamanlarda falan VAC ban yeme riskim var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch bir VAC sistemidir.

Degildir.

Profilde hiçbir zaman Overwatch tarafından yasaklandı yazmaz.

CS GO.png

Kalici Overwatch yasaklamalari profile oyun yasaklamasi olarak islenir. Yukaridaki baglantida da görüldügü üzere. Anlasilmayacak bir durum yok diye düsünüyorum.

Her Overwatch (oyun yasaklamasi) VAC yasagina dönüsmez.

Örnekleri cogaltacak olursak; overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions

Bu vatandas ilk olarak Overwatch tarafindan yasaklama almis. Hile ayriyeten VAC sistemi tarafindan tespit edildigi icin yasaklamasi VAC yasagina dönüstürülmüs, cünkü bu durumda VAC sistemi daha agir basiyor.

Örnek 2: Overwatch ban - majorly disruptive :: Counter-Strike: Global Offensive General Discussions

Konuda Overwatch tarafindan yasaklandigini söylemis ve profilinde de su an oyun yasaklamasi bulunmakta. Eger hile kullandiysa ve bu hile ayriyeten VAC sistemi tarafindan tespit edilmisse yasaklamasi VAC yasagina dönüstürülecek.

Yani Overwatch yasaginin sizin tabirinizle VAC'a cikmasi icin ayriyeten VAC sistemi tarafindan tespit edilmis olmasi gerekir. Makro yazilimlari da VAC sistemi tarafindan tespit edilemedigine göre (cünkü oyun dosyalarina müdahale etmiyor) böyle bir sey mümkün degil.

Overwatch ile VAC sisteminin ayni oldugu tek nokta yasaklamanin etkisidir. Sistemin calisma mantigi, isleyisi, tespit etme olayi farklidir. Öyle olmasaydi VAC sistemi makro kullanimina da yasaklama verirdi. Kisacasi Overwatch bir VAC sistemi degildir.

Son olarak; CS:GO "Overwatch" tarafından ban yedim - Technopat Sosyal

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı