Bloody B120 birden fazla hesap makinesi açma ve sistemi kapatma sorunu

Alone_Man

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2015
Mesajlar
422
Çözümler
1
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim. Arkadaşlar uzun zamandır web sitenizi takip ediyordum ve artık dayanamıyorum. Klavyemde sürekli ama sürekli hesap makinesi çıkıyor Google Chrome çıkıyor sesi kısıp açıyor ve en sonunda da PC kapatıyor. Her zaman olmuyor olduğu zaman gün boyu devam ediyor ve klavye kullanılmaz hale geliyor. Bu klavyeyi Vatan Bilgisayardan almıştım belki yazılım problemi var diye gönderdim 2 defa falan daha sonra bana sıfır gönderdiler sağ olsunlar ama sorun halen devam etmekte. İnanır mısınız tuşu tıklamadan bilene sadece ama sadece elimi gezdirdiğim vakit klavyenin üstünde neredeyse PC kafayı yiyor Driver kurdum kaç defa değişen hiçbir şey olmadı. Kendi sitesinden tekrardan Vatan Bilgisayarı aradım beni Multimedya yönlendirler ve bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Saçma sorun diyorlar ne yaptıysam bu sorundan kurtulamadım. İşletim sistemini değiştirmek istemiyorum kullandığım Windows 10 Pro sitenizden indirmiştim güzelce de UEFİ kurulum yaptım. Hatta sistemi yenilemiştim needeyse 2 sene olacak. Ankartım Asus H97-Plus anakartın bütün USB girişlerini denedim. 2.0 3.0 ama yine aynı sorun ne olursunuz siz bari bir çözüm bulun. Yardım isteyecek başka bir kimsem yok. Sizlerinde sürekli Videolarınızı izliyorum ve çokta memnunum ellerinize sağlık. Bütçem de sıkıntılı bu aralar yeni bir klavye de alamam ama son olarak şunu eklemek istiyorum. Sorunlu klavyenin Markası(A4 TECH Bloody B120)...ve evimde bir klavye daha var o da A4 tech KX diye bir model ve onda hiç bir sorun olmuyor. Sürekli klavyeyi kullanıyorum. KX'de hiç bir sorunlar karşılaşmıyorum ama bu Bloody B120 klavyesini takınca aradan 1 2 gün geçiyor ve anlattığım gibi üst üste hesap makinesi çıkıyor chorom'a çıkıyor ses kısma açma çıkıyor ve en sonunda da PC kapatıyor. İnanın ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun. Tabii yardımcı olacağınızı biliyorum. Bundan hiç şüphem yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar dilerim. Arkadaşlar uzun zamandır web sitenizi takip ediyordum ve artık dayanamıyorum. Klavyemde sürekli ama sürekli hesap makinesi çıkıyor Google Chrome çıkıyor sesi kısıp açıyor ve en sonunda da PC kapatıyor. Her zaman olmuyor olduğu zaman gün boyu devam ediyor ve klavye kullanılmaz hale geliyor. Bu klavyeyi Vatan Bilgisayar'dan almıştım belki yazılım problemi var diye gönderdim 2 defa falan daha sonra bana sıfır gönderdiler sağ olsunlar ama sorun halen devam etmekte. İnanır mısınız tuşu tıklamadan bilene sadece ama sadece elimi gezdirdiğim vakit klavyenin üstünde neredeyse PC kafayı yiyor Driver kurdum kaç defa değişen hiçbir şey olmadı. Kendi sitesinden tekrardan Vatan Bilgisayar'ı aradım beni multimedya yönlendirler ve bizim yapacağımız bir şey yok diyorlar. Saçma sorun diyorlar ne yaptıysam bu sorundan kurtulamadım. İşletim sistemini değiştirmek istemiyorum kullandığım Windows 10 Pro sitenizden indirmiştim güzelce de UEFI kurulum yaptım. Hatta sistemi yenilemiştim needeyse 2 sene olacak. Ankartım ASUS H97-PLUS anakartın bütün USB girişlerini denedim. 2.0 3.0 ama yine aynı sorun ne olursunuz siz bari bir çözüm bulun. Yardım isteyecek başka bir kimsem yok. Sizlerinde sürekli videolarınızı izliyorum ve çok da memnunum ellerinize sağlık. Bütçem de sıkıntılı bu aralar yeni bir klavye de alamam ama son olarak şunu eklemek istiyorum. Sorunlu klavyenin markası(a4 tech Bloody B120)...Ve evimde bir klavye daha var o da A4 tech KX diye bir model ve onda hiçbir sorun olmuyor. Sürekli klavyeyi kullanıyorum. Kx'de hiçbir sorunlar karşılaşmıyorum ama bu Bloody B120 klavyesini takınca aradan 1 2 gün geçiyor ve anlattığım gibi üst üste hesap makinesi çıkıyor Chorom'a çıkıyor ses kısma açma çıkıyor ve en sonunda da PC kapatıyor. İnanın ne yapmam gerekiyor. Tabii yardımcı olacağınızı biliyorum. Bundan hiç şüphem yok.

Konuyu hortlatacağım ama sorunu çözebildin mi aynı klavyeyi almayı düşünüyorum.
 
Kullanıcıya özel mesaj yoluyla ulaşamadığımdan dolayı burayı hortlatmak zorunda kaldım.

Aynı klavyeden arkadaşımda kullandı fakat aldıktan bir yıl sonra sizin de bahsettiğiniz hataları almaya başladı. İki kere garantiye yolladı fakat düzelme olmadı.
Siz bu süreçte ne yaptınız veya nasıl bir yola başvurdunuz ?
 
Kullanıcıya özel mesaj yoluyla ulaşamadığımdan dolayı burayı hortlatmak zorunda kaldım.

Aynı klavyeden arkadaşımda kullandı fakat aldıktan bir yıl sonra sizin de bahsettiğiniz hataları almaya başladı. İki kere garantiye yolladı fakat düzelme olmadı.
Siz bu süreçte ne yaptınız veya nasıl bir yola başvurdunuz?

Klavyeyi binadan aşağıya salladım, başka türlü bir çözüm bulamadım 👍
 
Bu sorunu yaşayan sizden başka birini bulamadığım için rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın. Arkadaşımın sizinle daha hızlı bir şekilde iletişime geçebileceği bir sosyal medya hesabınız var mı yoksa sosyal üzerinden mi iletişime geçmesini istersiniz? Soracağı bir-iki tane daha sorusu var da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı