Bloody B2100 Klavye Mouse Gamer Set İnceleme

@Ozzturk klavyenin ücretli olan yazılımı ile klavyenin aydınlatması tek renk yapılabiliyor mu ?

Bende Bu Setten Aldım Ama Cracki Bulamadım Nasıl Yapabilirim Facebooktan Konuşsak Olurmu Çok İhtiyacım Var...

Merhaba arkadaşım bende bundan aldım ama ilk taktıgımda hiç bir sorun yoktu 30dk 1 saat sonra tuş ledleri gitti bir tuşa filan bastımmı hatırlamıyorum 5 kademli tuşunada basıyorum hiç birşey olmuyo bloody el logosu filan onların ışığı yanıyo ve resimdede gördüğünüz gibi klavyeyi görmüyo driver.

Dosya Ekleri

• 9GWkA3.png
    159,3 KB · Görüntüleme: 190
Nereden aldın ?

Beyazını nerden bulabilirim ?

Klavye görünüş olarak güzelmiş hayırlı olsun.

Merhaba bende bu b2100 seti aldım ürünlerden çok memnun kalmıştım taaki şu aktivasyon saçmalığına maruz kaldım ve şuan hiç bi macroyu kullanamıyorum kapandı butonlar kutudan aktivasyon koduda çıkmadı inceleyen arkadaş sene 2014 de yapmış gerçide bi ümit senden cevap bekliyorum yazmış olduğun '' Hem ürünlerini al hemde yazılımı için para ver. Fakat ben satın almadan yaptım '' Nasıl yaptığını gerçekten merakediyorum.

Bende Bu Setten Aldım Ama Cracki Bulamadım Nasıl Yapabilirim Facebooktan Konuşsak Olurmu Çok İhtiyacım Var...
Aynen kardeşim bende yapamadım şu crack olayını işimiz zor

1 2 " bu tuşlara sürekli basabilirmiyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…