- Makaleler
- 42
Bütçe bir hafta içerisinde yükselebilir ancak bu modellerdense Bloody daha mantıklı geldi.MSI Vigor GK20 TR Q RGB Membrane Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Butce yetiyor mu?Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe bir hafta içerisinde yükselebilir ancak bu modellerdense Bloody daha mantıklı geldi.
W-a-s-D tuşları cortluyor hep bende
Papara Cashback ile N11 ya da Zonebilişim sitesine bakabilirim. Daha ucuza gelebilir, ancak bilek desteği de lazım olur öylelikle.Sen bilirsin hocam. Sahsen ben Cynosa Lite varken almazdim.
Papara cashback ile N11'ya da zonebilişim sitesine bakabilirim. Daha ucuza gelebilir, ancak bilek desteği de lazım olur öylelikle.
O konuda öneriniz ne olur?
Cynosa Lite almanız mümkünse direkt alın derim ben. Alamazsanız eğer B418 güzeldir. Ama ikisi arasından Cynosa Lite.@Cobain @The Front Man @hadwiger sizin de son tavsiyelerinizi alayım. Yetişemedim geçen seferki indirimlere.
Aslında asıl beklediğim ürün Redragon K512 Shiva idi, bilek desteği ve kaliteli bir Membrane idi. Ancak geçen ay 269'a alan arkadaşıma karşın Gaming gecesinde 366 lira olunca çekildim biraz.Cynosa Lite almanız mümkünse direkt alın derim ben. Alamazsanız eğer B418 güzeldir. Ama ikisi arasından Cynosa Lite.