Bloody B418 Alınır mı?

Makaleler
42
200TL civarında Redragon ve farklı Bloody modelleri de vardı ancak indirimleri kaçırdım. Ben de bu modele yöneleyim diyorum indirimdeyken.

Sizce alınır mı?

200 TL bütçem var diyebiliriz, HP K300 gördüm bunun dışında ancak dandik geldi.

Bütçe bir hafta içerisinde yükselebilir ancak bu modellerdense Bloody daha mantıklı geldi.
W-A-S-D tuşları cortluyor hep bende

Sen bilirsin hocam. Sahsen ben Cynosa Lite varken almazdim.
Papara Cashback ile N11 ya da Zonebilişim sitesine bakabilirim. Daha ucuza gelebilir, ancak bilek desteği de lazım olur öylelikle.
O konuda öneriniz ne olur?

Papara cashback ile N11'ya da zonebilişim sitesine bakabilirim. Daha ucuza gelebilir, ancak bilek desteği de lazım olur öylelikle.
O konuda öneriniz ne olur?

Pek bulamadim. Bunu buldum, modeli cok bilmiyorum, bakabilirsin. @EREN SATAR kullaniyordu.
Attigin Bloody'de olabilir. Eger bilek destegi istiyorsan.

Cynosa Lite almanız mümkünse direkt alın derim ben. Alamazsanız eğer B418 güzeldir. Ama ikisi arasından Cynosa Lite.
Aslında asıl beklediğim ürün Redragon K512 Shiva idi, bilek desteği ve kaliteli bir Membrane idi. Ancak geçen ay 269'a alan arkadaşıma karşın Gaming gecesinde 366 lira olunca çekildim biraz.

Yakında güzel bir indirim varsa bekleyebilirim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…