Bloody MP-60R yerine mouse pad önerisi

Bütçe
Ucu açık
Makaleler
8
Yer
Dünya
Herkese merhabalar, yeni bir mouse pad arayışındayım.

Öncelikle mevcut kullandığım model Bloody MP-60R, speed-control karması bir cloth yüzeye sahip ve 35x25 boyutlarında. Katlanmıyor, sert.

Masamdan dolayı 40cm derinlikteki deskpad modeller uymamakta, QCK Prism XL ve Goliathus Extended gibi 30x90 olan modeller olabilir.
Deskpad değil de normal mousepad olursa da 45x40 gibi bir boyut sorunsuz bir şekilde uyuyor sanırım, 40x40 garanti, daha büyüğü ya da dikeylemesine 40x45 olursa uyum sorunu oluşabilir. Evet masam biraz cins :D Total derinliği 55cm olduğu için iki de çıkıntısına çarpmasın diye çok kısıtlayıcı bir durum oluşturuyor.
Yüzey olarak da cam ya da hart hurt sürtünme sesi çıkartacak sertlerden istemiyorum, yanlış bilmiyorsam Sphex ve Atlas gibi modeller öyleler.
Ha bir de RGB olursa ek puan, güzel olur :D Olması şart değil ama tabii ki. Sadece şu garip anime tarzı çizimli mizimli şeylerden olmasın, daha sade bir tasarım olabilir ama.

Bütçe olarak bir sınır koymadım, almışken güzel olsun düşüncesindeyim. Ben QCK Edge XL ve Razer Strider L modellerine baktım, genel olarak fena gelmediler. Dediğim gibi boyut olaylarından dolayı model bulmakta zorlandım. Önerilerinizi bekliyorum.
@roxy1881 birkaç konuda senin ismini gördüm, etiketleyeyim dedim :D Önerin varsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı