Bloody V3 Mouse Orta Tekerlek Sorunu

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;

1-2 hafta önce Bloody V3 Gaming V3 mouse almıştım fakat scrool down veya scrool up yapınca olmuyor. Tekerlek sayfayı yukarı veya aşağı indirmiyor. Dün sorunsuzca kullanıyordum fakat bugün olmaya başladı. Linklerin üzerine tekerlek ile basınca yan sekmede açabiliyorum fakat sayfayı klavyeden aşağı indiriyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Bu mouse'da kronik bir sorun bu. Yapman gereken şey, Gun3 v3'ün yazılımını indirip çekirdek yazılımını değiştirmek. Mesela 2 numaralı çekirdeği kullanıyorsan bunu 1 yap. Sonra tekrar 3 yap. Sorun çözülecek. Veya mouse'u çıkartıp takmayı dene. Ben Windows 10'a geçtiğim günden beri bu sorunu yaşamıyorum.

Evet mouse'u çıkartıp taktım düzeldi. Fakat şu yazılımı indirdim fakat yazılımın nasıl kullanıldığını bilmiyorum sadece DPI'ı düşürmekte kullanmıştım.

Benimki Bloody A6 bendede aynı sorun vardı hatta tekerlekle yeni sekme açma özelliği gitmişti drivera girdim profili yönetten sadece m1 standartı seçili yaptım birde profili seçten standart yaptım düzeldi bence dene

Bende de aynı problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…