Bloody V9MA makro dosyayı düzenleme

Merhabalar, Bloody V9MA modelini satın aldım. Yazılımını kurdum. Yazılımın içerisinde PUBG, Steam, CS:GO gibi oyunlar için no recoil dosyaları var denedim, hiçbir silahta geri tepme olmuyor. Bu makro dosyalarını değiştirip hiç sekmeme olarak değil de sekmeyi biraz azaltacak şekilde ayarlayabilir miyim?
Öz ve kısa bir up.

Merhabalar, Bloody V9MA modelini satın aldım. Yazılımını kurdum. Yazılımın içerisinde PUBG, Steam, CS:GO gibi oyunlar için no recoil dosyaları var denedim, hiçbir silahta geri tepme olmuyor. Bu makro dosyalarını değiştirip hiç sekmeme olarak değil de sekmeyi biraz azaltacak şekilde ayarlayabilir miyim?

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öz ve kısa bir up.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
Hocam dediğiniz soru hakkında bilgi sahibi değilim. Fakat ban yeme olasılığınız yüksek ve etik değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı