GG_Ghost Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Kullanan varsa yardimci olabilir mi? Bloody markasindan baska firma onermeyin. Simdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2024
Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Kullanan varsa yardimci olabilir mi? Bloody markasindan baska firma onermeyin. Simdiden teşekkürler.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Temmuz 2024 #2 İkisi de kötü W60 Pro daha az kötü.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 15 Temmuz 2024 #3 W60 Pro. Neden baska marka istemiyorsunuz?
GG_Ghost Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. michaelscofield dedi: İkisi de kötü W60 Pro daha az kötü. Genişletmek için tıkla... Nedenini ogrenebilir miyim?
SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. michaelscofield dedi: İkisi de kötü W60 Pro daha az kötü. Genişletmek için tıkla... Nedenini ogrenebilir miyim?
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 15 Temmuz 2024 #5 GG_Ghost dedi: SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. Nedenini ogrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sensoru vs daha iyi.
GG_Ghost dedi: SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. Nedenini ogrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sensoru vs daha iyi.
michaelscofield Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.989 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer İstanbul 15 Temmuz 2024 #6 GG_Ghost dedi: SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. Nedenini ogrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sensörü daha iyi.
GG_Ghost dedi: SteelSeries kullandim Rival 3, Razer'de kullandim, hiçbiri hosuma gitmedi. Makro tarafindan oyunlarda hep Bloody fare kullaniyorlar arkadaslarim hepisi memnun. Nedenini ogrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sensörü daha iyi.
GG_Ghost Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 Tamamdır, teşekkürler.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2024 #8 GG_Ghost dedi: Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Kullanan varsa yardimci olabilir mi? Bloody markasindan baska firma onermeyin. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neden başka marka olmaz?
GG_Ghost dedi: Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Kullanan varsa yardimci olabilir mi? Bloody markasindan baska firma onermeyin. Simdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neden başka marka olmaz?
GG_Ghost Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #9 belirsizz dedi: Neden başka marka olmazsiz ne tercihederdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Siz ne onerirdiniz acaba?
belirsizz dedi: Neden başka marka olmazsiz ne tercihederdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Siz ne onerirdiniz acaba?
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.430 Makaleler 3 Çözümler 20 15 Temmuz 2024 #10 GG_Ghost dedi: Siz ne onerirdiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tam bütçeniz nedir?