Blue Snowball iCE Cızırdıyor

sweett

Hectopat
Katılım
10 Temmuz 2019
Mesajlar
1.057
Makaleler
1
Yer
Valve Corporation.
Merhaba. Kullandığım mikrofon Blue Snowball Ice. Arkadaşlarımda Discord üzerinden konuşurken sanki apartman boşluğundan konuşuyor gibi bir ses geliyor ve cızırtı sorunu var. Nasıl çözebilirim? İndirmem gereken sürücü, uygulama, almam gereken bir ürün var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ses denetim masasında kayıt aygıtlarından mikrofonunuzu seçip mikrofon efektlerinizi kontrol edip efektleri test ettiniz mi?
Nasıl yani hocam? Ses efektlerinde neyi açıp neyi kapayacağımı söyleseydiniz bari. Kaç ay kullandım mikrofonu aygıtı dinle de yaptım test etmiş oluyorum galiba yani.
 
Mikrofonlara göre efektler farklılık gösterebiliyor. Eğer mevcut ise Işık oluşturma efektini kapatıp, Akustik ekonun kaldırılmasını açabilirsiniz. Mikrofonu ağzınıza yakın kullanmıyorsanız gürültüyü bastırma ayarını açmanızı öneririm.
 
O halde mikrofon ses seviyenizi yavaş yavaş azaltarak sesteki cızırtıyı ve ekoyu azaltmayı deneyin eğer işe yaramazsa harici bir ses kartı ya da phantom power 48v tarzı güçlendirici almanız gerekiyor.(USB girişli)
 

Geri
Yukarı