Blue switch klavye önerisi

Hocam klavyenin boyutu ne kadar olsun istiyorsunuz. Bir de siz klavyelere bakarken uyarayım eğer Outemu switch bir klavye tercih edecek olursanız 1-2 aya blue switchlerde yay sesi gelmeye başlar genellikle. Son olarak sorum bütçeniz nedir?

Blue switchin sesi hoşuma gidiyor, sizin önerdiğiniz blue switch klavye var mı?

Hocam blue switch çok fazla ses çıkarıyor başlarda bende çok seve seve almıştım ama 2 3 hafta kullandıktan sonra kafa ütülemeye başlıyor 2 yıldır kullanıyorum bozulsun da rahatlayım diyorum artık. Yellow veya brown switch öneririm. Bütçeniz ne kadar?

Hocam klavyenin boyutu ne kadar olsun istiyorsunuz. Bir de siz klavyelere bakarken uyarayım eğer Outemu switch bir klavye tercih edecek olursanız 1-2 aya blue switchlerde yay sesi gelmeye başlar genellikle. Son olarak sorum bütçeniz nedir?

Hocam boyutu fark etmez bütçe 5K sizin önerdiğiniz switch nedir?

Hocam blue switch çok fazla ses çıkarıyor başlarda bende çok seve seve almıştım ama 2 3 hafta kullandıktan sonra kafa ütülemeye başlıyor 2 yıldır kullanıyorum bozulsun da rahatlayım diyorum artık. Yellow veya brown switch öneririm. Bütçeniz ne kadar?

Hocam öneriniz için sağ olun yellow switchde hoşuma gidiyor bunu düşüneceğim bütçe 5k.

İşine karışmak istemem ama blue switch sesi yan odadan duyuluyor kulaklıktan bile ses geçiruyor baş ağrısı istiyorsan al.

Hocam siz hangi switchi önerirsiniz.

Hocam boyutu fark etmez bütçe 5K sizin önerdiğiniz switch nedir?

Hocam öneriniz için sağ olun yellow switchde hoşuma gidiyor bunu düşüneceğim bütçe 5k.

o zaman Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim] bu klavye fiyatını hak ediyor hatalarını düzeltmişler switchleride Gateron Magnetic KS20-U Dual Rail sesine bakmak istersin diye dedim

Hocam tüm switchleri YouTube'dan arastirin sesi ve basışı en sevdiğiniz switchi söyleyin ondan önerelim. Sonuçta siz kullanacaksınız.

Geri
Yukarı