Blue Switch vs Red Switch

İade edip tekrardan aynı markayı alacağım ve bildiğim kadarıyla Gamepower'ın sadece mavi ve kırmızı klavyesi var.
Düşük bütçeli bi mekanik klavye alıyorsan sesli olmasına katlanmak lazım. O-ring de taktım ben mesela ama yine de tak tak tak diye tuş sesi çıkıyor. Mesela bu sesi azaltmak için klavyeyi açıp içine kargo süngeri koyuyorlar yankı yapmasın diye falan.
Yani switch sessiz de olsa klavyeden ses çıkıyor illa.
O-ring ile ilgili de şöyle bir video çekmiştim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hocam klavye sizin için bu kadar elzem ise bence gamepower dan uzak durun. Uzun süre red ve Blue switch ayrı ayrı kullanan biri olarak söylüyorum çok uzun ömürlü olmadıkları gibi hissiyat ve malzemede de kötüler. Bütçeyi biraz açınca White ya da Brown switch öneririm. ses ve performans bakımından gerçekten tatmin edici.
Görüşün için teşekkür ederim. Neredeyse tüm arkadaşlar Gamepower kullanıyor ve yaklaşık 3 senedir ama senin dediğini kimse demedi. Şuanda memnunum klavyeden büyük ihtimal ile red switch ile değişirim.
 
İade edip tekrardan aynı markayı alacağım ve bildiğim kadarıyla Gamepower'ın sadece mavi ve kırmızı klavyesi var.

Teşekkür ederim görüşün için büyük ihtimalle bende red Switch'e geçeceğim.

Oyun oynadığınız için red alın fakat Blue klavyecimin hakkını yedirmem! Blue'ya her vurduğunda aslan gibi gürlüyor maşallah👑
 
Aynı konuyu başka bir arkadaş daha paylaşmıştı, verdiğim cevabın aynısını kopyalayıp yapıştırdım.
"Red Switch öneririm hem sesi azdır, hem de FPS türü oyunlarda tepkime süresi ile mavi Switch'den üstündür. Bunun dışında odan yoksa veya odan diğer odalara yakınsa ve akşam oyun oynayan biriysen kesinlikle red Switch almanı öneririm."
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı