BlueStacks 5 yüklerken PC kapanıyor

Rolex26

Megapat
Daha fazla  
BlueStacks 5 yüklenirken PC donuyor ve birkaç saniye sonra res atıyor. Şimdi res atmıyor ama BlueStacks 5 kurmuyor sadece BlueStacks X kuruyor onlada oyun yükleyemiyorum Play Store'a giremiyorum.

BlueStacks 5 yüklenirken PC donuyor ve birkaç saniye sonra res atıyor. Şimdi res atmıyor ama BlueStacks 5 kurmuyor sadece BlueStacks X kuruyor onlada oyun yükleyemiyorum Play Store'a giremiyorum.
Nox ve MeMu gibi alternatiflere yönelin, BlueStacks gerek yükleme yaparken gerek uygulamayı silerken çok sorun yaratıyor.

Yönetici olarak çalıştırınca MEmu hata vermedi.
Hocam bu tür sorunlar yaşıyorsanız BIOS tan sanallaştırma ayarınızı açmamış olabilirsiniz. Durumunu kontrol etmek için Ctrl+Shift+ESC tuşlarına basın ve görev yöneticisini açın, Performans bölümüne gelin CPU ya tıklayın;
Screenshot_5.png

Hocam bu tür sorunlar yaşıyorsanız BIOS'tan sanallaştırma ayarınızı açmamış olabilirsiniz. Durumunu kontrol etmek için CTRL+Shift+ESC tuşlarına basın ve Görev Yöneticisi'ni açın, performans bölümüne gelin CPU'ya tıklayın;
Eki Görüntüle 1483653

Etkin olarak gözüküyor MEmu calısıyor şu anda onu kullanıyorum ama indirdiğim oyunda Gmail'i dogrulaması yapamıyor onunla ugrasıyorum şu anda.

BlueStacks 5 yüklenirken PC donuyor ve birkaç saniye sonra yeniden başlatıyor. Şimdi res atmıyor ama BlueStacks 5 kurmuyor sadece BlueStacks X kuruyor onlada oyun yükleyemiyorum Play Store'a giremiyorum.

Öncelikle selam çözümü çok basit Denetim Masası'na girip programlara tıklayınız ardından program ve özelliklere tıklayınız sol tarafta Windows özelliklerini aç veya kapat seçeneğine tıklayınız önünüze çıkan pencereden Hyper-V kutusunu işaretleyip tamama tıklayınız kurulum tamamlandıktan sonra sistemi yeniden başlatınız arından kurulu BlueStacks uygulamasını kaldırıp tekrardan kurulum dosyasını açıp baştan kurunuz sorun kalkmış olacaktır sorunnuz çözülür ise yanıtı onaylarsanız sevinirim.

Ekran Alıntısı.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı