Nox ve MeMu gibi alternatiflere yönelin, BlueStacks gerek yükleme yaparken gerek uygulamayı silerken çok sorun yaratıyor.BlueStacks 5 yüklenirken PC donuyor ve birkaç saniye sonra res atıyor. Şimdi res atmıyor ama BlueStacks 5 kurmuyor sadece BlueStacks X kuruyor onlada oyun yükleyemiyorum Play Store'a giremiyorum.
Nox ve MEmu gibi alternatiflere yönelin, BlueStacks gerek yükleme yaparken gerek uygulamayı silerken çok sorun yaratıyor.
Aynı hatayı mı aldınız yoksa başka bir hata mı ?MEmu yüklemeyi denedim onda da hata aldım.
Aynı hatayı mı aldınız yoksa başka bir hata mı?
Hocam bu tür sorunlar yaşıyorsanız BIOS tan sanallaştırma ayarınızı açmamış olabilirsiniz. Durumunu kontrol etmek için Ctrl+Shift+ESC tuşlarına basın ve görev yöneticisini açın, Performans bölümüne gelin CPU ya tıklayın;Yönetici olarak çalıştırınca MEmu hata vermedi.
Hocam bu tür sorunlar yaşıyorsanız BIOS'tan sanallaştırma ayarınızı açmamış olabilirsiniz. Durumunu kontrol etmek için CTRL+Shift+ESC tuşlarına basın ve Görev Yöneticisi'ni açın, performans bölümüne gelin CPU'ya tıklayın;
Eki Görüntüle 1483653
BlueStacks 5 yüklenirken PC donuyor ve birkaç saniye sonra yeniden başlatıyor. Şimdi res atmıyor ama BlueStacks 5 kurmuyor sadece BlueStacks X kuruyor onlada oyun yükleyemiyorum Play Store'a giremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.