L Laserino Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 2 12 Ekim 2023 #1 Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı.
Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı.
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 545 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #2 Laserino dedi: Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı. Eki Görüntüle 1975045 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var galiba emülator yasaklandı diğer oyunlar açılıyor Supercell oyunları açılmıyor.
Laserino dedi: Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı. Eki Görüntüle 1975045 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var galiba emülator yasaklandı diğer oyunlar açılıyor Supercell oyunları açılmıyor.
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.146 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 LDPlayer acıyordu artık oda açmıyor. Son düzenleme: 12 Ekim 2023
S SacXe Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 317 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 Laserino dedi: Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı. Eki Görüntüle 1975045 Genişletmek için tıkla... Amazon App Store'dan indirip en azından oynaya biliyorduk fakat artık oradan da kaldırmışlar büyük ihtimalle artık emülatörden oynayamıyacağız.
Laserino dedi: Coc BlueStacks5'te güncellemeden sonra açılmamaya başladı. BlueStacks'i silip gene yükledim gene olmadı. P64 falan kullan dedi yaptım olmadı. Eki Görüntüle 1975045 Genişletmek için tıkla... Amazon App Store'dan indirip en azından oynaya biliyorduk fakat artık oradan da kaldırmışlar büyük ihtimalle artık emülatörden oynayamıyacağız.
R3 3200U Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #5 SacXe dedi: Amazon App Store'dan indirip en azından oynaya biliyorduk fakat artık oradan da kaldırmışlar büyük ihtimalle artık emülatörden oynayamıyacağız. Genişletmek için tıkla... şimdi denedim yine olmadı
SacXe dedi: Amazon App Store'dan indirip en azından oynaya biliyorduk fakat artık oradan da kaldırmışlar büyük ihtimalle artık emülatörden oynayamıyacağız. Genişletmek için tıkla... şimdi denedim yine olmadı
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.146 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #6 Açıldı bende az once, Google Play Games'e guncelleme gelmiş onu guncelleyince girdi. (LDPLAYER)
R3 3200U Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #7 inflexible dedi: Açıldı bende az once, Google Play Games'e guncelleme gelmiş onu guncelleyince girdi. (LDPlayer) Genişletmek için tıkla... Bak deneyeceğim. inflexible dedi: Açıldı bende az once, Google Play Games'e guncelleme gelmiş onu guncelleyince girdi. (LDPlayer) Genişletmek için tıkla... Ld Player kaç?
inflexible dedi: Açıldı bende az once, Google Play Games'e guncelleme gelmiş onu guncelleyince girdi. (LDPlayer) Genişletmek için tıkla... Bak deneyeceğim. inflexible dedi: Açıldı bende az once, Google Play Games'e guncelleme gelmiş onu guncelleyince girdi. (LDPlayer) Genişletmek için tıkla... Ld Player kaç?
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.146 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #8 R3 3200U dedi: Bak deneyeceğim. Ld Player kaç? Genişletmek için tıkla... ldplayer 9
R3 3200U Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #9 inflexible dedi: LDPlayer 9 Genişletmek için tıkla... Açıldı hocam.