Ali Reis Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #1 Oyuna tıkladığımda girmiyor BlueStacks 5 sürümünü kullanıyorum bir tek bu oyunda hata var sebebini çözemedim.
Oyuna tıkladığımda girmiyor BlueStacks 5 sürümünü kullanıyorum bir tek bu oyunda hata var sebebini çözemedim.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 25 Nisan 2023 #2 Ali Reis dedi: Oyuna tıkladığımda girmiyor BlueStacks 5 sürümünü kullanıyorum bir tek bu oyunda hata var sebebini çözemedim. Genişletmek için tıkla... "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti. Artı 0 Eksi
Ali Reis dedi: Oyuna tıkladığımda girmiyor BlueStacks 5 sürümünü kullanıyorum bir tek bu oyunda hata var sebebini çözemedim. Genişletmek için tıkla... "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti.
KS KS Ali Reis Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti. Genişletmek için tıkla... Clash of clansa giriliyor Clash Royale'de sıkıntı oluyor. Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti. Genişletmek için tıkla... Clash of clansa giriliyor Clash Royale'de sıkıntı oluyor.
djoguzhan55 Megapat Katılım 31 Ocak 2015 Mesajlar 513 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 EkmekArasıRam dedi: "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti. Genişletmek için tıkla... hayda siz ciddimisiniz hocam ? bende diyorum güncellemeden sonra neden oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor bendede. boom beachte. Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: "Supercell" oyunları bildiğim kadarıyla sanal işletim sistemi desteğini kesti. Genişletmek için tıkla... hayda siz ciddimisiniz hocam ? bende diyorum güncellemeden sonra neden oyuna giremiyorum siyah ekranda kalıyor bendede. boom beachte.