BlueStacks güvenilir mi?

rulinAwir

Centipat
Eskiden birkaç kere indirdiğim BlueStacks emülatörünü şimdi yeniden indirmek istiyorum fakat sanırım bir ara MEmu Emulator'da virus vb. iddialar dolaşıyordu bu konu ile alakalı bilgilerinizi, düşüncelerinizi almak isterim.

Yayıncıların,Oyuncuların ve birçok kişinin kullandığı bir emulator. Daha önce eski bilgisayarımda kullandım. Eğer virüs dolayısıyla diyorsan güvenlidir. Ama hesap açısından diyorsan Bende bir sorun olmadı. Güvenilir ve çok fazla kullanılan bir emulator.

Güvenilir emülatör, tek sıkıntısı bilgisayarı çok fazla kullanıyor, daha hafif LDPlayer gibi emülatorlere bakabilirsiniz, ama bu güvenilir mi güvenilir?

Güvenli ancak ben trinity öneriyorum

Evet hocam yayıncıların kullandığı bir emülatördü yorumunuz için teşekkürler.

Güvenli ancak ben Trinity öneriyorum.

Önerinizi dikkate alacağım hocam yorumunuz için teşekkürler.

Güvenilir emülatör, tek sıkıntısı bilgisayarı çok fazla kullanıyor, daha hafif LDPlayer gibi emülatorlere bakabilirsiniz, ama bu güvenilir mi güvenilir?

Evet hocam bilgisayarı çok yorduğunu biliyorum yorumunuz için teşekkürler önerinizi dikkate alacağım.

Kurulum için içerisindeki android iso dosyasını daha yüksek bir sürümle değiştirebilirsiniz

Alay etmek amacıylamı emülatoryazdın bilmiyorum ama ben kullanan çok yayıncı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…