M mr24125 Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 27 5 Şubat 2023 #1 Merhaba. BlueStacks 5 indirdim yüklenirken 99'da mavi ekran verdi. Sonra sanalaştırmayı açtım oldu fakat o mavi ekran zarar verir mi PC'ye?
Merhaba. BlueStacks 5 indirdim yüklenirken 99'da mavi ekran verdi. Sonra sanalaştırmayı açtım oldu fakat o mavi ekran zarar verir mi PC'ye?
Çözüm xXx_İskeletor_xXx 5 Şubat 2023 mr24125 dedi: Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla yazılımsal sanırım. Ama 1 kere olduysa takmayın kafanıza.
mr24125 dedi: Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla yazılımsal sanırım. Ama 1 kere olduysa takmayın kafanıza.
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 Hocam tekrarlamıyorsa sıkıntı olmaz ama tekrarlıyorsa işte bu sefer sıkıntı olur. Artı 0 Eksi
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 5 Şubat 2023 #3 mr24125 dedi: Merhaba. BlueStacks 5 indirdim yüklenirken 99'da mavi ekran verdi. Sonra sanalaştırmayı açtım oldu fakat o mavi ekran zarar verir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... 1 kere olduysa sorun yok bence. Artı 0 Eksi
mr24125 dedi: Merhaba. BlueStacks 5 indirdim yüklenirken 99'da mavi ekran verdi. Sonra sanalaştırmayı açtım oldu fakat o mavi ekran zarar verir mi PC'ye? Genişletmek için tıkla... 1 kere olduysa sorun yok bence.
KS KS M mr24125 Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 27 5 Şubat 2023 #4 xXx_İskeletor_xXx dedi: 1 kere olduysa sorun yok bence. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı? Artı 0 Eksi
xXx_İskeletor_xXx dedi: 1 kere olduysa sorun yok bence. Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı?
xXx_İskeletor_xXx Centipat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 973 Çözümler 7 Yer Denizli 5 Şubat 2023 #5 mr24125 dedi: Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla yazılımsal sanırım. Ama 1 kere olduysa takmayın kafanıza. Artı 0 Eksi Çözüm
mr24125 dedi: Ne gibi bir sıkıntı olur hocam yalızımsal mı yoksa ekran kartı işlemci vb zarar mı? Genişletmek için tıkla... En fazla yazılımsal sanırım. Ama 1 kere olduysa takmayın kafanıza.
iamademk Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #7 EFE234 dedi: Hocam tekrarlamıyorsa sıkıntı olmaz ama tekrarlıyorsa işte bu sefer sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tekrarlanıyor gameloop açınca emülatör Artı 0 Eksi
EFE234 dedi: Hocam tekrarlamıyorsa sıkıntı olmaz ama tekrarlıyorsa işte bu sefer sıkıntı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tekrarlanıyor gameloop açınca emülatör
EFE234 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #8 iamademk dedi: Hocam bende tekrarlanıyor GameLoop açınca emülatör Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan bilgisayara farklılık gösterir Artı 0 Eksi
iamademk dedi: Hocam bende tekrarlanıyor GameLoop açınca emülatör Genişletmek için tıkla... Bilgisayardan bilgisayara farklılık gösterir