RFL9R Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #1 BlueStacks yüklerken vrunctimedll eksik hatası. Nasıl çözülür?
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.224 Makaleler 1 Çözümler 348 9 Mayıs 2021 #2 Bunu kurmayı deneyebilirsin. Mümkünse hatanın resmini de paylaş lütfen. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Bunu kurmayı deneyebilirsin. Mümkünse hatanın resmini de paylaş lütfen. Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #3 Yanlış bilgi Buradan istediğin 'DLL' dosyasını indirebiliyorsun. Eksik olanı indirip BlueStacks'in kurulum dosyasına at. Not: Bunu yaptıktan sonra büyük ihtimalle birkaç 'DLL' dosyası daha eksik diyecek. Onlara da aynı işlemi uygula. SEFABRUZZI dedi: Buradan istediğin 'DLL' dosyasını indirebiliyorsun. Eksik olanı indirip BlueStacks'in kurulum dosyasına at. Not: Bunu yaptıktan sonra büyük ihtimalle birkaç 'DLL' dosyası daha eksik diyecek. Onlara da aynı işlemi uygula. Genişletmek için tıkla... Hayda , ben kendim çözmüştüm böyle çoğu sorunumu. Kusura bakmayın , araştırmadan kendi deneyimimden yorumladım.
Buradan istediğin 'DLL' dosyasını indirebiliyorsun. Eksik olanı indirip BlueStacks'in kurulum dosyasına at. Not: Bunu yaptıktan sonra büyük ihtimalle birkaç 'DLL' dosyası daha eksik diyecek. Onlara da aynı işlemi uygula. SEFABRUZZI dedi: Buradan istediğin 'DLL' dosyasını indirebiliyorsun. Eksik olanı indirip BlueStacks'in kurulum dosyasına at. Not: Bunu yaptıktan sonra büyük ihtimalle birkaç 'DLL' dosyası daha eksik diyecek. Onlara da aynı işlemi uygula. Genişletmek için tıkla... Hayda , ben kendim çözmüştüm böyle çoğu sorunumu. Kusura bakmayın , araştırmadan kendi deneyimimden yorumladım.