Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #1 Dostlar selam kulaklık olarak QCY T5 almak istiyorum. Telefonum iPhone 5, kulaklık çalışır mı veya önemli bir sorun teşkil eder mi?
Dostlar selam kulaklık olarak QCY T5 almak istiyorum. Telefonum iPhone 5, kulaklık çalışır mı veya önemli bir sorun teşkil eder mi?
Bilgehan Kartal Kilopat Katılım 4 Mayıs 2018 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #2 Neueste dedi: Dostlar selam kulaklık olarak QCY T5 almak istiyorum. Telefonum iPhone 5, kulaklık çalışır mı veya önemli bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çalışır.
Neueste dedi: Dostlar selam kulaklık olarak QCY T5 almak istiyorum. Telefonum iPhone 5, kulaklık çalışır mı veya önemli bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çalışır.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 1 Ağustos 2021 #3 Bluetooth 5'in bazı küçük özelliklerini kullanamama dışında sorun çıkartmaz. Bluetooth 5 ve 4 arasındaki farklara bakabilirsiniz.
Bluetooth 5'in bazı küçük özelliklerini kullanamama dışında sorun çıkartmaz. Bluetooth 5 ve 4 arasındaki farklara bakabilirsiniz.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #4 Bir sıkıntı çıkmaz hocam çalışır.
Neueste Centipat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 408 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #5 Alperen Can dedi: Bir sıkıntı çıkmaz hocam çalışır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.
Alperen Can dedi: Bir sıkıntı çıkmaz hocam çalışır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.
Alperen Can Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 348 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #6 Neueste dedi: Tamamdır hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim kilit konu.