Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Anakartım MSI B365M PRO-VH modeli. Anakartım içinde dahili bir Bluetooth yongası yok. Harici bir Bluetooth adaptörüne ihtiyacım var. Ek olarak uygun fiyatlı F/P Bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Müzik dinlemek ve telefon görüşmeleri için kullanacağım.
Masaüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Anakartım MSI B365M PRO-VH modeli. Anakartım içinde dahili bir Bluetooth yongası yok. Harici bir Bluetooth adaptörüne ihtiyacım var. Ek olarak uygun fiyatlı F/P Bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Hocam bir de hangi amaçla kullanacaksınız BT Adaptörü?
Eğer amacınız basitçe oda içinde klavye, mouse, BT kulaklık kullanmaksa dongle olanlar da yeterli olur fiyatları o kadar pahalı değil zaten. Mesela şunun gibi:
Hocam bir de hangi amaçla kullanacaksınız BT Adaptörü?
Eğer amacınız basitçe oda içinde klavye, mouse, BT kulaklık kullanmaksa dongle olanlar da yeterli olur fiyatları o kadar pahalı değil zaten. Mesela şunun gibi:
Rica ederim bir de şu şekilde antenli olanlar da var, daha uzun bir mesafeden bağlanmayı (100 metreye kadar demiş ne kadar doğru bilmiyorum) vaad ediyor bunları da inceleyebilirsiniz:
En ucuz Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q10i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 1.175,68 TL'den başlayan fırsatları yakala!