Bluetooth aracılığıyla virüs bulaşır mı?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sahilde yürürken kulaklığın Bluetooth'a bağlanmaya çalışıyordum 5 dakikadır meğer başkasının Bluetooth'una bağlanıp bağlanıp ayrılıyormuşum. Bluetooth aracılığıyla telefonuma bir şey bulaşır mı hiç başkasının Bluetooth'una bağlanmadım.

Sahilde insanları hacklemeye çalışan birileri yoktur bence.

Dosya paylaşımı olayı falan varmış bluetoohtan onun için :d

Burda geçen biri soyunmuş otobüsün önünü kesip camını yumrukluyodu belli olmaz ajknafksjjksasajk
Hocam şöyle diyim size 3 yıllık siber güvenlik öğrencisiyim Bluetooth ile dosya paylaşımı yapabilmek için ya sizin izin vermeniz lazım yada halû hazırda sizin telefonunuza sızmış ordan da kendisinin onaylaması lazım. Herkes keyfine göre veri gönderemez birine içiniz rahat olsun.

Bulaşır, Bluetooth çipi üzerinden cihaza sızmanın pek çok yolu var. Fakat bu öncelikli olarak sizin Bluetooth'u açmanızdan geçmekte.
NFC'ye göre çok daha güvenlidir Bluetooth, cihaz tarafından tetiklenmediği sürece eşleşme moduna da girmez keşif moduna da.

Bulaşır, Bluetooth çipi üzerinden cihaza sızmanın pek çok yolu var. Fakat bu öncelikli olarak sizin Bluetooth'u açmanızdan geçmekte.
NFC'ye göre çok daha güvenlidir Bluetooth, cihaz tarafından tetiklenmediği sürece eşleşme moduna da girmez keşif moduna da.
Belirttiğim gibi bluetooth'u önce ben aktif ettim. Yani?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı