Bluetooth eşleştirme sorunu

problemboy3

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
BaşlıkTa belirttiğim üzere sorun yaşıyorum, 0'dan yukleme yaptım temiz olmadı. Denetim masasından sorun gider uyguluyorum düzeliyor gibi oluyor Bluetooth ses cihazına baglantı yapıp yapıp gerı cıkıyor. Yardımcı olur musunuz? Hata mı yapıyorum, bilmiyorum. Hizmetler kısmında Bluetooth hizmet desteği otomatik yaptım, yine olmadı. Aygıt yöneticisinden tekrar lisansladım yani güncelledim, güncellendi diyor ama yine de yansıtmıyor sesi. Yardımcı olur musunuz lütfen iyice sinir oldum.
İnternet de bu tür sorun yaşayan birisi de yok olsa gerek, bulamadım saygılarımla yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
1- Cihaz bağlandı diyor cihazda bağlantı.

2-Eşleştirildiğini söylüyor ama onay olmadıgından ses yine yok tekrar bağlan dediğimde.

3- Böyle bir hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver yüklemek gerekebilir bence. Sıfırlama veya Temiz kurulum yapıldıysa tabii. Bunun dışında bir durum yoksa sorun kulaklıkta.

Driver yüklemek gerekebilir bence. Sıfırlama veya Temiz kurulum yapıldıysa tabii. Bunun dışında bir durum yoksa sorun kulaklıkta.

Windows zaten çoğu driver'ı kendiliğinden kuruyor diye biliyorum, bence sorun kulaklıkta. @problemboy3 telefona bağlayabiliyormusunuz kulaklığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…