Bluetooth kulak üstü kulaklık tavsiyesi

caqmaemre

Kilopat
Kulaklık almayı düşünüyorum. Kulak üstü olacak. Bluetooth'lu olması lazım. Aklımda SteelSeries Arctis 9 var. Fiyatı fazla geldi ama alınabilir diye düşünüyorum. 11 Pro Max için kullanacağım. PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Önerir misiniz bu kulaklığı? Gecikme olur mu Bluetooth ile Arctis 9 ile?

Kulaklık almayı düşünüyorum. Kulak üstü olacak. Bluetooth'lu olması lazım. Aklımda SteelSeries Arctis 9 var. Fiyatı fazla geldi ama alınabilir diye düşünüyorum. 11 Pro Max için kullanacağım. PUBG gibi oyunlar oynuyorum. Önerir misiniz bu kulaklığı? Gecikme olur mu Bluetooth ile Arctis 9 ile?

Eğer Sadece PUBG gibi oyunlar oynuyorsanız fazla geleceğini düşünüyorum. Arctis 7 Wireless yeterlidir. Linkini bırakayım şuraya: SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Eğer Sadece PUBG gibi oyunlar oynuyorsanız fazla geleceğini düşünüyorum. Arctis 7 Wireless yeterlidir. Linkini bırakayım şuraya: SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklık Siyah Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Kablosuz düşünüyorum. Sizin attığınız ürün pc içim. Ben telefona kablolu bağlamak zorunda kalacağım. Sizin attığınızı alırsam. Bluetooth yok onda. Gecikmeleri merak ediyorum. Gecikme yaşamak istemiyorum çünkü

O zaman buna bakabilirsiniz. Dock Type-C olduğu için telefona bağlayabilirsiniz.Şahsen mobil oyunlarda Arctis 9 gibi yüksek kulaklık almanızı önermem.Arctis 1 Telefonda kullanıyorum sizi memnun edecektir.Link:SteelSeries Arctis 1 Wireless - Kablosuz Oyun Kulaklık - USB-C Kablosuz - Çıkarılabilir ClearCast Mikrofon - PC, PS4, PS5 Nintendo Switch, Android için: Amazon.com.tr

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı